lauantai 29. kesäkuuta 2013

Reilu peli

Jännä miten elämä heittelee ja tunteet siinä mukana. Laidasta laitaan. Tämän päivän tärkein opetus oli jälleen kerran avoimuuden tärkeys. Kannustan ihan teitä kaikkia nostamaan kissan pöydälle, aina kun tuntuu siltä että nyt pitäisi puhua. Reilusti vain, niin asiat selviävät ilman turhanpäiväistä nillitystä. Joskus keskustelun avaaminen varsinkin vaikeista tai kuluttavista asioista on äärimmäisen raskasta, mutta juuri silloin puhuminen on entistäkin tärkeämpää. Väärinkäsitykset jäävät muuten elämään, ja aiheuttavat jatkuvasti ristiriitoja. Haluan kuitenkin muistuttaa että keskustelut kannattaa aloittaa kertomalla omista fiiliksistä. Suorat syytökset kannattaa unohtaa, tai vähintäänkin jättää myöhemmäksi. Keskustelukumppani saattaa nimittäin yllättää, ja ottaa asian hyvin vastaan. Vaikka naiset tunnetusti kieroilevat, on reilulle käytökselle hankala vastata kieroilulla. Poikkeuksia lukuunottamatta.


Kuva ei liity tarinaan millään tavalla. Se on vain kuva yhdestä tämän viikkoisesta asusta jossa nautiskelin herkullista lohiperhosta kanttarellikastikkeessa, terdellä auringonpaisteessa.

Reilua viikonlopun jatkoa!

Ansku

5 kommenttia:

 1. Tämä teksti on niin täyttä asiaa! Mä olen aina pyrkinyt siihen, että asioista kannattaa puhua, oli ne sitten helppoja tai vaikeita. Olen sitä mieltä. Se toimii puolison sekä ystävien kanssa.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Totta, juuri näin! Parempi puhua kuin hautoa, pullauttaa pihalle, kuten äidiläni on tapana sanoa!

  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Mä oon ihan super kova puhumaan asioista :D Täällä himassakin kyllä kaikki aina pistetään halki poikki ja pinoon ja muussakin elämässä en oikein osaa jättää asioita puhumatta. Välillä on vaikea aloittaa jos aihe on jotenkin arka tai muuta mutta sen kun popsauttaa ulos on keskustelu usein todella helppoa ja itsestäähän se sitten menee eteenpäin sen jälkeen. Joskus tässä tosin tulee vastaan se että toinen osapuoli ei ole yhtä keskustelevaan sorttia mutta onneksi toi mies on niin sen kanssa on ainakin asiat helppoja .

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun olette samaa mietä. Rentoa ja rehtiä sakkia siis :D Oma kokemukseni sijoittui työpaikalle, tosin kotona olen yhtä suorapuheinen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!