keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Sauna Open Air/Volbeat

Nyt on keskiviikko. Päivä jolle varasin bodypum-tunnin. Epäilin jossain optimismin huuruissani nimittäin että olisin toipunut viikonlopun juhlinnasta tähän päivään mennessä. No, en ole. Mutta aion mennä tunnille silti. Katsotaan kuinka naisen käy... Nukuin eilen kahden tunnin päiväunet, sain silti unen päästä kiinni illalla. Heräsin tänä aamuna, noh, todella väsyneenä. Väsymys kertonee siis siitä että hauskaa on ollut. Lauantai kului häähumussa, ja sunnuntaina hyppäsimme junaan, kohti Tamperetta ja Sauna Open Airia. Tai oikeastaan, lähinnä Volbeatia jos oikein pilkkua viilataan. Ei me muita bändejä nähtykkään.


Tamperevierailun me bilehileet aloitimme nukkumalla makoisat tunnin päiväunet hotellihuoneessa. Siitä jatkoimme matkaa puistoetkoille, ja siitä sitten pikkuhiljaa eteenpäin pelipaikoille.


Ja sitten tositoimiin! Volbeat oli parempi kuin uskalsin toivoakkaan, ja täytyy sanoa että odotukset kyllä olivat korkealla. Ihan mieletön porukka. Pidän bändistä vieläkin enemmän tämän keikan jälkeen. Aiomme ilmanmuuta mennä katsomaan heitä uudelleen, kun miehet taas tulevat Suomeen. Ja he tulevat pian! Marraskuussa. Jeij!


Tajunnanräjäyttävän keikan jälkeen oli ihan järjetön nälkä(joo, ja jano). Onneksi Amarillon keittiö oli auki myöhään. Niskakin on edelleen kipeä, joten on sielä keikalla tainnut hiukan pää nyökkyä biisien tahdissa ;)


Hörpsistä vain, ja hauskaa viikon jatkoa kaikille!

Ansku

2 kommenttia:

  1. Volbeat on hyvä, itsekin sen livenä nähnyt. :) Aika tiukka rytistely ollut jos keskiviikkona vielä painaa, tsemppiä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei edes ollut rytistelyä. Taitaa johtua harjoituksen puutteesta, että krapulat kestää nykyään kolme päivää.

      Poista

Kiitos kommentistasi!