maanantai 17. kesäkuuta 2013

Seitkytluvun henkeen

Sushin himo on siitä eri jännä juttu, että se ajamaan vaikka puolen sataa kilometriä(olisin kyllä ajanut enemmänkin). Näin kävi eilen, kun tajusimme ettei kotikylämme viereinen kaupunki tarjoakkaan sushia sunnuntaisin. Heitin jalkaani housut, jotka olen ostanut noin seitsämän vuotta sitten, mutta jotka ovat maanneet kaapissani käyttämättöminä, ihan vain siitä syystä etteivät ne ole mahtuneet jalkaani. Nyt ne mahtuvat. Kiitos Caelia, että muistutit näiden olemassaolosta! :) Puseroksi näiden liehulahkeiden pariksi kävi ihana seitkytlukua henkivä virkattu pusero. Sain tämän anopilta talvella, ja siitä on tullut yksi lempivaatteeni.


Sushin himoni sain laantumaan Hyvinkäällä sijaitsevassa kauppakeskus Villassa. Saatoin eksyä myös pariin vaatekauppaan, mutta vain toisesta lähti muutama juttu mukaani. Bianco, kenkäkauppojen taivas oli pullollaan mielettömiä kenkäkaunottaria. Sydämeni on särkynyt, kun jouduin jättämään ne sinne. Voi miksi, oi miksi pitää ihmisen olla näin köyhä... Taidan parannella särkynyttä syräntäni kupillisella vihreää teetä, ja lueskelemalla blogeja. Kerrankin on aikaa! Mahtava ilta :)

Ansku

8 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana kukkaistyttö! :) Minullakin on hieman samantapainen neule - kirpparilta löydetty, jonkun itse virkkaama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma tekemät on ihanoita. Niissä on tarina, vaikka sitä ei itse tietäisikään :)

   Poista
 2. Voi ihana mikä kokonaisuus! Kerrassaan hurmaava!

  VastaaPoista
 3. Ihana kokonaisuus, tykkään varsinkin housuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä kans noista housuista diggailen. Kivaa vaihtelua pilleille :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!