torstai 27. kesäkuuta 2013

Syntymäpäivätyttö

Hui, kohta rytisee! Kuulen jo ukkosen jylinän, kaukaisuudessa tosin vielä. Odotin ukkosta jo heti aamusta. Siksi painelin salille lenkin sijasta. Aurinko kuitenkin porotti täydeltä terältä aina puoliin päiviin asti. Jokatapauksessa, nyt on kehoa rasitettu sekä ravittu ja ehdin istahtaa hetkeksi koneelle ennen iltavuoroa.

Täytin eilen vuosia. Plakkarissa on 28 vuotta. Perhettä tulee liian harvoin kutsuttua samaan aikaan kahville, joten syntymäpäivät ovat siihen täydellinen "tekosyy".  Sattui mukava aurinkoinen, tosin kuuma päivä. Pääasia kuitenkin ettei satanut ja saatoimme istuskella myös terassilla, jonne kannoimme tuulettimen. Jotenkin kummasti me naiset istuimme kuitenkin sisällä viileässä, siihen asti kunnes pahin porotus helpotti terassilla.

Ostin muutama päivä sitten Aleksi 13:sta raikkaan huivin jonka halusin ottaa tietenkin heti käyttöön. Yhdistin siihen punaiset huulet, valkoisen pitsimekon ja vähän kultaa korujen ja vyön muodossa. Pidin väriyhdistelmästä. Sen sijaan en pitänyt huolittelemattomasta tukastani. Annettakoon se kuitenkin anteeksi, olin paiskinut töitä aamuvuorossa ennen vieraiden tuloa. ...Mutta kyllä kiharat olisivat olleet piste iin päälle...Rakastan Pioneja. Tämän muisti myös anoppini, ja sain kauniin kimpun.Rakastan myös mansikoita ja kinuskia. Tämän muisti äitini, ja leipoi upean syntymäpäiväkakun. Oli se vaan niiiiin hyvää.


Kiitos vielä teille ihanille eilisestä, ja kiitos kaikille onnittelijoille myös. On mukavaa kun ympärillä on paljon tärkeitä ihmisiä. Se on suurin lahja minkä voin toivoa. ...vaikka ahh niin mielelläni varaankin hieronnan ja pari vartalohoitoa niillä lahjakorteilla mitkä sain.. ;)

Hauskaa päivää kaikille!

Ansku

21 kommenttia:

 1. Lämpimät onnitteluni kaunokainen!! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen synttärisankari ja kakku! Onnea onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kakku oli taas niiiiin hyvää <3 Kiitos!

   Poista
 3. Paljon onnea ihanainen! Kaunis synttärisankari :)

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut!! Oi mikä herkkukakku & kaunis synttärisankari. :)

  VastaaPoista
 5. Onnea sitten vaan synttäritytölle, vaikka näin hieman myöhässäkin! :)

  VastaaPoista
 6. Ah, en kestä, ihana kakku! Ja vähän myöhässä minäkin, mutta onneksi olkoon! (:

  VastaaPoista
 7. Kiitos mimmit onnentoivotuksista!!! <3 Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan raikas ja hehkeä synttärityttö! Hurjan isot myöhäiset onnittelut! <3

  VastaaPoista
 9. Myöhäiset onnittelut ihanainen <3 Sinä kaunokainen <3

  VastaaPoista
 10. Onnea paljon näin jälkikäteenkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!