torstai 4. heinäkuuta 2013

Rauhaa ja teeskenneltyä hymyä

Kaksi työvuoroa ja sitten alkaa odotettu loma. Kaiken järjen mukaan minun pitäisi hypähdellä riemusta, mutta koska viime päivät ovat olleet jokseenkin ikäviä, en sitä tee. Toivon että asiat selviävät ja mieli muuttuu taas hyväksi ennen perjantai iltapäivää, jotta voin jäädä lomalle niin riemukkain mielin kuin pitäisikin. Myönnän, että alemman kuvan hymy on feikki. Mutta kuka nyt haluaisi julkaista murjottavia kesäkuvia itsestään? Feikkihymykuvassa eilinen asu. Eilisessä päivässä parasta olivat Raybanin arskat jotka sain vihdoin itselleni. Syntymäpäivälahja Janilta. Ehkä juuri niiden vuoksi sain puristettua tuon hymyn tapaisen. 


Viikonlopulle on onneksi tiedossa kivaa menoa. Huomena Turkuun ja sunnuntaina Tampereelle. Eiköhän se oikeakin hymy sieltä löydy, viimeistään Särkänniemen hilavitkuttimissa.

Aurinkoista loppuviikkoa!

Ansku

8 kommenttia:

 1. Voi, toivottavasti asiat selkenee ja pääset lomanviettoon mukavissa tunnelmissa!

  Tosi söpö asu, ihastuin erityisesti noihin sandaaleihin :) Kesäistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi toivottavasti se lomafiilis ja hymy löytyvät sieltä vielä! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Toivon että hymy vielä löytyy! Sun täytyy mennä Särkänniemen laitteista niihin mitkä menee pää alaspäin, jos ne suupielet siellä kääntyisi korvia kohti :) Ihanaa lomaa ihana Ansku <3

  VastaaPoista
 4. Toivotaan että kaikki kääntyy parhain päin niin saat nauttia lomasta ihan kunnolla <3 Aurinkoista viikonloppua sinnekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eiköhän ne tästä :) Nyt jo hymyilyttää :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!