maanantai 29. heinäkuuta 2013

Rihanna-mikä nainen!

Enpä tosiaan olisi arvannut miten kova mimmi Rihannasta  kehittyy, silloin kun hän tuli suuren yleisön tietouteen vuosia sitten. Jos ihmettelitte mikä se ääni eilen illalla Hartwall areenan suunnalta oli, voin kertoa että se oli räjähdys. Rihanna pisti paikan säpäleiksi. Tai sitten se oli se äänikonsertti, jonka fanit saivat aikaan konsertin loppupuolella. Meteli oli korvia huumaavaa. En osaa eritellä konsertin parasta osaa. Ehkä se oli Rihannan mielettömän kaunis, vapautunut hymy. Tai ehkä konsertin yllätyksellisyys. Vai sittenkin mieletön lavashow valoineen ja tuliefekteineen. Rihanna tanssi ja lauloi sydämensä kyllyydestä, antoi kaikkensa. Huikea nainen, ja menestyksensä väärtti. Jos Rihanna tulee vielä Suomeen, suosittelen menemään paikan päälle. Vaikket pitäisi varsinaisesti hänen musiikistaan, on konsertti kuitenkin elämys joka ei unohdu. Viihdettä isolla veellä.

Pukeuduin konserttia varten kesäisesti, olihan ilmakin suorastaan kuuma ja varsinkin aurinkoinen. Palella ei tavinnut Hartwalillakaan. Pääsylippu toimi hienosti viuhkana.


Ansku

12 kommenttia:

 1. wautsi toi toppi on upee varsinkin selästä :)

  VastaaPoista
 2. Sähee toppi! Mut kyssäri,onko "ne"teipattu vai..? :D kysyy tietämätön kukulalta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.lindex.com/fi/alusvaatteet/muuta/alusvaateasusteet/6619275/Nipple-Covers/?styleId=16803498

   :D :D

   Poista
 3. Todella tyylikäs asu ja upea tuo toppi! Olisi ollut kyllä mahtavaa olla keikalla, kun vaikutti noin hyvältä. :) Viimeeksi kun oltiin katsomassa Rihannaa, oli hän myöhässä lähes kaksi tuntia, mikä kyllä ehkä hieman laski fiilistä silloin. Mutta hienoa, että nyt keikka oli onnistunut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan mekin pelkäsimme että kuinkahan käy, montako tuntia joutuu odottamaan. Onneksi ei pitkään, ja kaikki meni putkeen. On se vaan tosi epäkohteliasta odotuttaa toisia.

   Poista
 4. Rihanna-mikä nainen, mutta wautsi myös sinä! Upealta näytät :)

  VastaaPoista
 5. Ihan sama Rihanna, upea hänkin toki, mutta nainen, SÄ OLET UPEA!!!!! Niinku HUH!

  Toi keltainen toppi on kyllä aikas magee ja sopii sulle täydellisesti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!