maanantai 1. heinäkuuta 2013

Treenivaatteista

Harvemmin tässä blogissa sporttivaatteita vilahtelee, ja syykin on selvä. Ei ole harmaassa topissa ja mustissa housuissa paljon katsomista. Mutta nyt asiaan on tullut muutos, kun keväällä hankin uudet ihanat Asicsin juoksulenkkarit mitä herkullisemmassa värissä! Kaipasin myös kunnollista teknistä treenitoppia ja housuja, jotka löysinkin sitten Intersportin alesta. Voi katsokaa miten ihanat värit!

Testasin näitä Adidaksen vermeitä tositoimissa eilen, ensin 13 km juoksulenkillä ja sitten perään hikisellä jalkatreenillä kuntosalilla. Paita kostui vain hiukan selästä, mutta näytti ulospin täysin kuivalta(vertaa siihen kun 70% paidasta on aivan hiessä ja myös näyttää siltä). Housut tuntuivat hikisiltä hiukan, mutta huomattavasti vähemmän kuin ennen kun housujen selkäosa suorastaan litisi märkyyttään.


Asicsin lenkkareilla on kulutettu tietä jo useamman kymmenen kilometrin edestä, joten osaan muutaman sanan näistäkin sanoa. Tykkään. Tykkään. Tykkään. Kengät ovat erittäin hyvin vaimennetut, tuntuvat jalassa miellyttävän pehmeiltä ja kevyiltä. Ovat myös kohtuullisen hengittävät. Mitä luultavimmin olen uskollinen Asicsin käyttäjä jatkossakin.

Nyt päikkäreille ja sitten ylävartalotreeniä salilla. Kivaa päivää kaikille!

Ansku

4 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs asu :). Musta on ainakin kiva, että urheiluvaatteissa on niin paljon värivaihtoehtoja. Ei esim. pelkkää mustaa, valkoista tai harmaata :D.

  VastaaPoista
 2. Nami mitkä värit,lenkkarit on aivan sairaaaann syötävät :) i like !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii niin määki, ihanaa kun ei ole aina perus valkoisia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!