keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Yksi iloinen kesäpäivä

Kaikille pian kesälomansa aloittaville pieni, mutta sitäkin järkevämpi vinkki: järjestä kesälomasi ensimmäisille päiville niin paljon ohjelmaa, että et kertakaikkiaan ehdi pohtia mitä työmaalle kuuluu. Näin minä tein(myönnettäköön että hiukan vahingossa), ja on kuulkaa lomafiilis katossa, eikä ole työmurheet mieltä synkistäneet.

Kerroin viimeksi perjantaisesta Ruskon vierailusta jolta palasimme lauantain puolella. Sunnuntaiaamuna otimme siskon lapset kyytiin ja suunnaksi Särkänniemen. Aurinko paistoi täydeltä terältä, ja edes huvipuiston järjettömän kalliit rannekkeet eivät saaneet huulia kääntymään alaspäin.


Painelimme heti ensimmäiseksi muutamat laitteet läpi...


...ja pysähdyimme sitten Angrybirds-maailmaa ihmettelemään. Täytyy myöntää että olihan se hieno. Kyllä nykylapsia hemmotellaan!


Onneksi myös minua hemmoteltiin, kun pääsin vihdoin remuamaan Koiramäelle. Ihana paikka. Olisin voinut  muuttaa sinne asumaan.


Tosi taidokkaasti  tehty pikkukylä. Myös talojen sisäpuolella riitti ihmeteltävää.


Ehkä koko Koiramäen kaunein paikka oli kahvila.


Myös karkkikaupassa riitti silmäniloa.


Etsi kuvasta vuohi. Pikkuvinkki: se ei ole se mikä kurkistaa aukosta.


Kun maltoin jättää ihastuttavan tunnelmallisen ja kauniin Koiramäen taakseni, oli vuorossa viilentymistä Villissä virrassa ja Tukkimäessä.


Jännästi viilensi kuumana kesäpäivänä.


Kahdeksan tunnin riehumisen jälkeen vatsani ei enään tahtonut pysyä perässä, joten keskityin testailemaan kummipojan supermageeta lippistä hänen vielä remutessa laitteissa. Mikähän siinä on että lapsilla ei tule huono olo missän pyörityksessä, mutta omaa vääntää jo Troikan kaltaisissa härpäkkeissä? Mitään viikinkilaivan tai Aikamaton kaltaista en voinut kuvitellakkaan!


Päivä oli tosi hauska, kiitos vain seurasta! :)

Mitähän sitä tänään keksisi? Heräsin juuri äsken, ja päivä on jo puolessa! Ainkin salilla pitäisi piipahtaa, loppuviikosta kun suuntaamme mökille. Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan.

Hauskaa päivää kaikille!

Ansku

4 kommenttia:

 1. Oooh, tahtoo myös Särkänniemeen! Siitä on kyllä ikuisuus kun olen siellä viimeksi käynyt.

  Ihania iloisia kuvia, tuli hyvä mieli niitä katsellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä sielä ilo irtoo :) Pää vaan ei kestä mukana :D

   Poista
 2. Sama täällä, vatsa ei enää kestä yhtään pyöritystä ja hytkytystä. Lintsillä kun käytiin, tuli paha olo pelkästä katsomisesta. Oon tullut siis vanhaksi. Tuonne Koiramäkeen mäki tahdon! :)

  VastaaPoista
 3. Haha, mitäs me kuvasamikset! ;D Sinun kuvasi Koiramäestä olivat tosin paljon aurinkoisempia kuin minun! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!