maanantai 5. elokuuta 2013

Collegepusero

Viikonloppu meni ohi vauhdilla. Mikäpä siinä, kun on hauskaa tekemistä. Tämä postaus on roikkunut luonnoksissa jo muutaman päivän, en vain ole ennättänyt koneelle. Lauantaina ystäväpariskunta tuli meille vieraaksi. Tarkoitus oli varata lentoliput helmikuulle, ja sen me onnistuneesti teimmekin. Ihan mahtavaa, taas on mitä odottaa. Sen voimalla jaksan taas kylmyyttä ja pimeyttä. Innostuimme lähtemään terassille juhlimaan tulevaa reissua, ja tietenkin mahtavan lämmintä kesäpäivää. Saimme mukaamme toisen ystäväpariskunnan, joten mikäs siinä oli iltaa istua ja maistella herkullista mansikka margaritaa(josta olen muuten haaveillut koko kesän).

Lauantaina piipahdimme Kavaljeeri galleriassa. Löysimme iloksemme samanlaisen yöpöydän, kuin minkä jo talvella kannoimme kotiin, samaisesta paikasta. Hinta: 20€. Jeij! Ystäviemme pakattua itsensä autoon, lähdimme nauttimaan vielä päivää kalliolle, veden äärelle. Oikein mukava ja onnistunut viikonloppu. Mutta palataan vielä alkuperäiseen aiheeseen:

Heinäkuussa, kesälomani ensimmäisinä päivinä kävimme Turun seudulla, Ruskossa moikkaamassa ystäviämme. Piipahdimme samalla reissulla läheisessä ostoskeskuksessa. Sieltä poistui tyytyväinen nainen, onnistunut ostos mukanaan. Syksyn yksi ajankohtaisin vaate, uusi collegepuseroni on odotellut tähän asti kaapissa, mutta viime viikon viileähköt ilmat saivat minut kiskomaan uuden paidan päälleni perjantaina. Tulen mitä luultavimmin käyttämään vaatteen puhki, niin paljon ihastuin tähän kuvissakin näkyvään vaatekappaleeseen. Joko teillä muilla on oma college hankittuna? Vai innostuitko trendistä ylipäätään?


Nyt kutsuu aamulenkki. Iloa päivään, kaikille! :)

Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!