keskiviikko 14. elokuuta 2013

Metsätyömiesruutupusero

En tarkaan tiedä kuinka viiskytlukua metsätyömiesruutupuserot ovat. Sellaiseen aion kuitenkin pukeutua ensi lauantaina, kun juhlimme anoppia viiskytluvun hengessä. Teemasta kuultuani mieleeni välähti hehkulampun lailla kuva kellohelmoista ja kauluspaidasta, jonka helma on tyttömäisesti solmittu. Pohdiskelin pitkään, minkälaiset värit miellyttäisivät ja ylipäätään sopivat teemaan. Ensimmäiseen suunitelmaani kuului punainen kellohame. Yläosana toimisi ehkä punavalkoinen kauluspaita, ja valkoiset Conversen tennarit. Kangaskaupassa pyöriessäni kankaita vertailemassa, huomasin kangaspakkojen välistä pilkottavan farkkua. Seis, kaikki vanhat suunitemat! Haluankin kokonaisuudesta modernisoidun version, hihkuin mielessäni. Sellaisen, joka on tätä päivää.

Yksi syksyn ilahduttavin trendi on ruutupusero, ja farkku jatkaa tietenkin vuodesta toiseen. Halusin yhdistää nämä. Niinpä taitava äitini ompelee minulle sinisestä farkkukankaasta kellohameen, jonka yhdistän syksyisen ruutupuseron kanssa. Etsimäni vaate lymysi Dressmanilla, mutta onnistuin löytämään mokoman.
Olin jokatapauksessa muutenkin harkinnut ruutupaidan ostoa, joten voitte arvata maltoinko säästellä ostostani lauantaihin asti?

Viime maanantaina mieli oli vähän maassa, ja ilmakin jotenkin syksyinen. Kehittelin silloisen fiiliksen mukaisen asun ruutupaidan ympärille. Ihastuin uuteen puserooni niin valtavasti, että haluan kehitellä monta muutakin kokonaisuutta sen ympärille. Mitäs te olette mieltä?


Tunnelmallista sadepäivää :)

Ansku

25 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu jälleen kerran! Jotenkin oikein hehkut näissä kuvissa :) Minullakin on ruutupaita etsinnässä, mutta vielä ei ole mieleistä löytynyt.

  VastaaPoista
 2. Siis ootko tosissas, et noin ihana ruutupaita löytyi Dressmannilta? Ounou, mun pitänee varmaan mennä myös. Ei meinaan näytä ollenkaan huonolta. Olet kyllä taas niin kaunis, niinkuin aina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, eikä ole ainoo kiva vaate mikä sieltä on löytynyt :D

   Poista
 3. Nää kuvat vaan paranee ja paranee! Ihania. :)

  VastaaPoista
 4. Raikkaat värit ovat tuossa paidassa - varmaan hauskan näköinen farkkuhameen kanssa.

  VastaaPoista
 5. Mä olin jo vähän ihaillut ruutupaitoja, mut nää kuvat nähtyäni se on varmaa; ruutupaita on pakko saada! :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 6. Kaunis paita ja ihanat värit! :)

  VastaaPoista
 7. Ruutupaidat ovat niin jees!!! :) sopii hyvin kun oot vielä tuommoinen luonnonkaunis ilmestys!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Siis kirjoitin eka että raitapusero, kun piti kirjoittaa että ruutu :D Niin että ihanat värit ruutupuserossa :)

  VastaaPoista
 10. Ihan huippu kiva asu ja paita. Ruutupaidat onkin näköjään kivoja, empä ole osannut ajatella niitä niin :D Täytyy kai hommata itsellekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täytyy :) ja varmana sopii sulle!

   Poista
 11. Hei vauuu...uuu.Mahtavat värit kuvissa ja toimii pusero. Hmm..sammarit niin tulisi nykyaikaistettu 90-luku ja grungle vai mikä se nyt oli kausi ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, tuliskin sammarit vastaan niin ostaisin pois! :)

   Poista
 12. Voi kun sopii sinulle hyvin nuo värit!

  VastaaPoista
 13. Totaa, onko Seppälän paita tuo ruudullinen? Bongasin samaisen (ainakin ihan identtisen näköisen!) kirpulta hetki sit ja se on ihan LÖÖV. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo, tämä Dressmanilta. Ruutupuserot on mutkin ihastuttaneet :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!