tiistai 27. elokuuta 2013

Minkälaista blogia sinä haluat lukea?

Blogiharrastukseni starttasi ensimmäisen kerran vuonna 2008. Tosin, "salanimellä" Jenny, ja olipahan muuten blogin nimikin aivan eri. Rakastuin silloin harrastukseeni palavasti, ja käytin blogiini paljon aikaa. Jo silloin innostuin kaikenlaiseen pieneen hullutteluun. Olin vähintäänkin yhtä yllytyshullu kuin nykyään(ai miten niin en muka voi juoda isoa lasillista viskiä kerralla? Ai en muka uskalla hypätä benjihyppyä?). Iinan kanssa meillä oli eräänlainen haastekerho. Haastomme toinen toisiamme hassunhauskoihin tempauksiin. Valitettavasti en muista minkälaiseen tilanteeseen haastoin Iinan, mutta meikäläinen ainakin joutui käymään kaupassa tyllialushameessa(tästä on onneksi yksi kuvakin säästössä), ja pukeutumaan vain ja ainoastaan miesten vaatteisiin joksikin aikaa. Bloggaaminen oli hauskaa!

Sitten väsyin. Väsyin silloiseen työhöni, väsyin myös parisuhteeseeni. Koska olin niin väsynyt, alkoi rakas harrastuksenikin tuntua liian raskaalta. Lopetin. Häivyin kokonaan blogimaailmasta nuolemaan haavojani. Olin poissa vuoden. Sinä aikana en juurikaan lukenut blogeja. Kunnes sitten pikkuhiljaa palasin kurkkimaan mitä Nelliinalle, Iinalle, Korundille sekä Mrs.V:lle kuuluu. Seurailin aikani muiden blogeja ja rakentelin siinä samalla uutta, hyvää parisuhdetta. Elämä alkoi taas maistua makealta. Ajatus uudesta blogista heräsi. Perustin uuden blogin muutama vuosi sitten. Alku oli aikamoista räpellystä. Olin unohtanut kaiken. Pikkuhiljaa homma on alkanut kuitenkin luistaa, ja tällähetkellä innostukseni on suurimmillaan.


Räpellystähän tämä vieläkin ajoittain on, ja tuntuu että blogger ihan vain piruuttaan kettuilee eikä toimi niinkuin haluan, kamerastani puhumattakaan. Paljon on opittavaa ja halu oppia on suuri. Bloggamisesta on tullut koko ajan tärkeämpi ja rakkaampi harrastus. Kirjoitan pääpiirteittäin sellaista blogia, mitä haluaisin itse lukea. Olen kuitenkin sokeutunut blogilleni, enkä osaa arvioida sen hyvyyttä tai huonoutta.

Tarvitsisin siihen sinun apuasi. Haluaisin kuulla minkälaista blogia sinä haluat lukea? Minkälainen sisältö kiinnostaa? Mikä ei missään nimessä kiinnosta? Mikä tekee blogista hyvän? Entä huonon? Mikä on blogissani parasta? Entä huonointa? Miksi tulet blogiini uudestaan, tai miksi tämä jäi viimeiseksi kerraksi, kun vierailet täälä? Kehitysideat otan myös ilolla vastaan. Lukijat kun kuitenkin ovat tämän jutun suola ja sokeri. 


Suurensuuri kiitos ja kumarrus, jo etukäteen jos vastaat ylempänä oleviin kysymyksiin! 
Aurinkoista päivänjatkoa :)

Ansku

24 kommenttia:

 1. Mielestäni blogisi on juuri tällaisenaan täydellinen! Tekstiä on sopivasti jokaisessa postauksessa ja kuvat ovat isoja ja selkeitä :) Asuistasi saa myös paljon inspiraatiota, kun uskallat kokeilla kaikkea ennakkoluulottomasti! Asupostaukset ovatkin ehdottomasti suosikkejani blogissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon KIS, kommentista ja mielipiteestäsi. Aivan upeaa kuulla, jos asukuvat kiinnostavat. Olen pohtinut asiaa paljon, joten tämä tuli tarpeeseen.

   Poista
 2. Mä olen samaa mieltä! Älä muuta mitään. Ensin tuli vaan kurkistettua ja sitten saikin huomata kuinka monipuolisesti teet ja kirjoitat tutuista jutuista. Parasta juurikin vaihtelevuus. On urheiluasuja,ruoka/terveysjuttuja ja muotivillitysjuttaja. Noista saa juurikin apuja ja vinkkejä koska itse ei tule seurattua lehdistä tms.
  Ja yksi olennainen hyvä homma on se että ett käytä asukokonaisuuksissasi vain kalliita diipadaapa merkkejä vaan välillä kirppis löytöjäkin :) tykkään....Siis jatka samaa rataa, ole ihana oma itsesi ja tee niinkuin itse haluat ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli vaihtelevuus on plussaa? Hienoa, koska näistä kaikista kirjoitan mielelläni! Kiitos hurjan paljon palautteestasi <3

   Poista
 3. Kirjoittele just itsesi näköistä blogia, äläkä mieti liikaa meitä lukijoita! :) xo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki, en osaisikaan muuta :D On kuitenkin kiva kuulla, miksi blogissani käydään, tai miksi ei. Näin voin kehittyä :)

   Poista
 4. Mun mielestäni tänne on ihana tulla koska aiheet mistä kirjoitat on moninaisia ja koskaan ei voi periaatteessa tietää mistä olet postannut tällä kertaa. No otsikosta okei jonkin verran mutta kuitenkin :D Ja muutenkin pidän blogin ulkoasusta: kuvat, teksti jne. Selkeä yleiskuva ja sopivassa suhteessa tekstä ja kuvia.

  En kyllä yhtään muista miten tänne löysin mutta heti jäin ja olin todella harmissani kun et yhdessä välissä kirjoittanut ollenkaan.

  VastaaPoista
 5. Pidän blogistasi juuri tällaisena. Sopivan mittaisia ja vaihtelevia postauksia eikä liikaa asukuvia. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla. Kiitos paljon Ella mielipiteestäsi :)

   Poista
 6. Mä tuun tänne kerta toisensa jälkeen siksi, että oot niin ihana ja aurinkoinen <3 Asukuvistasi todella saa vinkkejä ja inspiraatiota, ja ne ovat kuin jonkun hienommankin lehden sivuilta :) Toki tykkään aina lukea monipuolisia juttuja, siitä mitä milloinkin on mielessä :) Jatka siis samaa rataa, täällä tulee hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi B, onpa mukava kuulla! Tai siis, lukea ;) Minä tulin nyt erittäin hyvälle mielelle! :D

   Poista
 7. Minusta on tärkeintä kirjoittaa sellaista blogia, mistä itse pitää. Kirjoita vaan oman näköistäsi blogia, tätä on hyvä lukea. Asukuvasi ovat kauniita, keep it up!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Olen ihan samaa mieltä. Uskon, että se paistaisi läpi jos ei kirjoittaisi sydämestään. Suur kiitos mielipiteestäsi ihana Dahlia! <3

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni taas harjotteluks... uusi yritys.

   Pitipä miunkii tulla kommentoimaan, sillä pidän siun tavasta kirjoittaa ja asukuvat, ne on kerrassaan upeita. Saan inspistä omaan tyylittömyyteeni. :)Komppailen Dahliaa eli pitäs voida kirjoittaa oman näköistä blogia, koska muuten se kärsii, jos koittaa väkisin vängätä johonkin tiettyyn muottiin tai vaan siihen suuntaan, mitä joku sanoo. Toisaalta ymmärrän enempi kuin hyvin tuon pointin kehittymisen suhteen, koska tuskailen toistuvasti saman asian kanssa omassa blogissani. Kannustaisin kuitenkin sinua jatkamaan samaan malliin, siulla on lukijoita, joilta saat vuorovaikutusta ja blogi, josta itse pidät. Mukavaa keskiviikon alkua!

   T, Maria

   PS. Saanko mainostaa loppuun vielä blogissani olevasta kilpailusta? Eli kynsiaiheinen kilpailu käynnissä Kilpailu - uutta kynsissä

   Poista
  2. Kiva kuulla jos olet tuota mieltä. On ollut mahtava lukea, että moni pitää blogistani tällaisenaan. Jotenkin se oli kyllä suuri yllätys. En oikein vielä ole tottunut ajatukseen. Kiitos mielipiteestäsi.

   Ja toki saa mainostaa! :)

   Poista
 9. Kiitos kun kerroit itsestäsi, tätä oli jotenkin tosi rauhoittavaa ja helppo lukea. Juuri siksi pidänkin blogistasi, sinusta voi vaistota että olet jalat maassa-tyyppi etkä esitä mitään mitä et ole. Kirjoitustapasi on puoleensa vetävä, ja aina jaksan ihmetellä miten saat otettua toinen toistaan kauniimpia kuvia. Minä en keksi blogistasi mitään ns. negatiivista tai parannusehdotuksia. Pidän tästä juuri näin! :) <3

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Mukava kuulla jos teksti miellytti. Pohdin hetken, kirjoitanko tätä postausta lainkaan. Onneksi kirjoitin! Kiitos <3

   Poista
 11. Mä ainakin tulen aina uudestaan ja uudestaan blogiisi sinun itsesi vuoksi. Täältä huokuu niin ihanan ihmisen olemassa olo, että eihän täältä voi pysyä poissa ♥ Sen lisäksi sä olet niin kaunis, upeita asuja ja täältä saa inspritaatiota. En mä osaa sanoa, miten sä tätä voisit mitenkään parantaa. Tää on täydellinen just sellaisena kuin sä tästä teet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla, kiitos kun kävit kertomassa tämän. Tulipa hyvä mieli <3

   Poista
 12. Monipuolisia postauksia ja kokeilet eri asuja ja yhdistelmiä ja sit taas sillo tällö kuulumisia, tää saa mut palaa tänne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun jätit mielipiteesi, suur kiitos! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!