sunnuntai 25. elokuuta 2013

Syksyn muoitärpit, osa 2

Aloitin viimeksi blogisarjan syksyn makeimmista trendeistä. Nyt on käyty läpi huopahatut, ruutukuosi, nahkahameet sekä ylipolvensaappaat. Jatketaan siis matkaa. Vuorossa syksyn muotitärpit osa 2.

Kun Sarah Jessica Parker vuosia sitten viiletti Carrien roolissa pyjamassaan, pitkin lumista New Yorkia, en olisi voinut arvata että nuo mukavat kotihousut singahtavat joskus tähden lailla muotitaivaalle. Totuus on, etteivät kevyet silkkihousut jääneet vain tähdenlennoksi, vaan ovat sinnitelleet muotiväen suosiossa jo joitakin vuosia. Itse sytyn joihinkin muotivillityksiin joskus hiukan hitaasti. Juuri näin kävi pyjamahousuille. Hankin omani vasta jokin aika sitten.

Nyt nämä kotihousut ovat ajankohtaisemmat kuin koskaan. Alusvaatteina pidetyt silkkimekotkin haluvat osansa trendistä, ainakin Dolce&Gabbanan mallistossa. Tähän en lähtenyt mukaan, mutta kevyet pyjamahousut ovat mieluisat. Yhtä mielekkäät ovat myös aina yhtä tyylikkäät korkonilkkurit, sekä colitsipusero. Nämä palaset kun yhdistää keskenään, saa aikaan ihanan rennon kokonaisuuden, josta ei kuitenkaan puutu särmää. Siitä pitävät nilkkurit huolen. Heitetäänpä sekaan vielä oranssi laukku, ja näin olet valmis syksyyn.

Syksyisiä paloja 2


  Nämäkin osat löysin kaikki omasta kaapistani, joten kokosin niistä valmiin asun. Haaveilen isommasta oranssista käsveskasta, mutta kyllähän tämä kirjekuorimallinenkin ajaa asiansa, jollei mukaan ole tarkoitus ottaa koko omaisuutta :)

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa! 

Ansku

12 kommenttia:

 1. Itelläni on joku addiktio kirkkaan vihreeseen laukkuun, onneksi sellaisen omistan jo :) Ja marjaisan punainen on toinen, ai nam :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vihreä onkin magee! Itselläkin on sellainen, mutta aiika pieni: http://shoelover-lover.blogspot.fi/2013/03/prinsessainen-sunnuntai.html

   Poista
 2. oi ihana asu varsinkin noi housut! vau !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut ovat kyllä kivat, ja niiin mukavan kevyet päällä :)

   Poista
 3. Pyjamahousut on kyllä ihan huiput. Mun suuri rakkaus :D Ja ton kollaasin vaatteet olis niin mun juttu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa suurin osa löytyä sunkin kaapista? :)

   Poista
 4. Pyjamahousuille lämmetään täälläkin! Mustavalkoiset yksilöt vielä uupuu kaapista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle ne istuukin niin hyvin, tuollainen boheemi kaunotar!

   Poista
 5. Ihanan rento mutta todella tyylikäs asukokonaisuus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Alessia! Kiva kun löysit blogiini :) Kiitos paljon kommentistasi. Itsekin tykästyin asuun. Niin mukava päällä, ei kiristä, ei purista.

   Poista
 6. Vau, upean asun olet koonnut kyllä!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!