perjantai 30. elokuuta 2013

Syksyn muotitärpit, osa 3

Olisiko taas aika jatkaa syksyn ihanimpien trendien tutkimista? Kaksi ensimmäistä osaa liitttyivät vahvasti vaatteisiin. Kolmannessa osassa pysähdytään hetkiseksi ihailemaan syksyn kauneinta huulipunapunasävyä. Hei kaikki punaviinin ystävät, tämä on teille!

Viime syksynä metsästin kissojan ja koirien kanssa täydellistä viininpunisen sävyistä huulipunaa. Jäin ilman(Hämeenlinnan kemppareissa ei arvosteta hyvän päälle?). Jouduin siis tyytymään vain täydelliseen väriseen kynsilakkaan(joka muuten koristi kynsiäni tammikuisissa häissämme). Jo viime syksynä viininpunainen oli siis kovassa huudossa. Kuitenkin, mikäli mahdollista, on se vielä kovempaa kamaa tänä vuonna. Enkä aio jäädä tällä kertaa nuolemaan näppejäni. Stocmann, olethan valmistautunut?!

Perfect color


Vaikka en ole ihan vielä päässyt huulipunaostoksille, halusin kärsimättömänä ihmisenä kuitenkin jo päästä testailemaan syksyisiä huulia ihan käytännössä. Löysin jemmoistani vanhan huulipunan, joka on aika lähellä sitä oikeaa sävyä. Jätin silmämeikin naturelliksi, jotta huulet saivat olla pääosassa. Ei ihan ominta minua, mutta hauskaa vaihtelua.


Hauskat inkkaritossuni olivat unohtuneet taaimmaiseen kenkälaatikkoon, ja näin ollen jäänet tältä kesältä käyttämättä. Vaihinko piti ottaa takaisin. Kengät oli käytössä kun tapasin ystävää kahvilassa.


Mukavia elokuun viimeisiä päiviä! :)

Ansku

8 kommenttia:

 1. Näyttää todella hyvältä tumma huulipuna sulla! :o Oot niin kaunis! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinuu ja siun juttujas, itte olet :D Mut kiits <3

   Poista
 2. Oi joi,sopii :)! Toi pikkanen laukku,söpöliini oikein.
  Onko eiliseltä tulossa juttua??? En malta ooooottttaaaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laukku on oikein miniversio :D Ei siihen paljoo mahdu, avaimet ja puhelin. Napsin muutaman kuvan kyl, eli vähän tulossa :)

   Poista
 3. Hyvin sopii tuo huulipunasävy sinulle! :) Itse en osaa yhtään käyttää tummia huulipunia, mutta voisihan sitä yrittää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitsi miten mageen kontrastin saisi, kun laittaisit tummaa huulipounaa, kun olet niin vaalea. Kokeile!

   Poista
 4. Sulle hyvin tummemmatki huulipunat. Mä en vaan osaa noita käyttää, enkä huulipunaa juuri yleensäkkään. Pitäis kai harjoitella sekin taito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoittelua se vaatiikin. Vähän sama korujen kanssa. Täytyy vaan antaa mennä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!