torstai 22. elokuuta 2013

Taiteilija

Vielä sitä kesää on jäljellä. Ainakin meillepäin on sunnuntaille luvattu auringon täyteistä päivää. Minä vietän viikon ainutta vapaapäivääni silloin. Toivottavasti meteorologit ovat oikeassa. Vaikka ilmat ovatkin pikkuhiljaa muuttuneet syksyisemmäksi ja syksyisemmäksi, on aurinko kuitenkin muistanut hyväillä meitä säteillään. Ainakin silloin tällöin. Tuulikin tuntuu vielä ilahduttavan leppoisalta, joten olen tarennut hyvin sortseilla ja lyhyellä kellohameellakin viime päivinä.

Vaikka niin ihanaa onkin, että kesäisiä päiviä saattaa olla edessä jokunen, on toisaalta äärettömän helpottavaa että kesä vaihtuu syksyksi. Alkaa uusi aika. Mennyt kevät ja kesä ovat olleet vaikeimpia pitkään aikaan. Olen ollut innostunut. Olen ollut onnellinen, luullut saavuttavani jotain. Olen pettynyt, ollut loukkaantunut, vihainen ja hyvin surullinen. Edellä mainitut tunteet ovat pikkuhiljaa väistymässä turtumuksen tieltä. Näihin samoihin, tai ainakim samankaltaisiin asioihin olen ollut pettynyt monta kertaa. Kun johonkin pettyy tarpeeksi usein, alkaa muutos ottaa ensiaskeleitaan. Niitä minä olen pikkuhiljaa, hyvin varovasti ottanut. Vain ajatuksen tasolla vielä. Mutta eikö vanha sanontakin kuulu: hyvin suuniteltu on puoliksi tehty. Suunitelmani ovat vielä alkutekijöissään, vain haaveita vielä, mutta toivon että kunhan olen vienyt ajatustyöni loppuun, olen matkalla kohti onnellisempaa elämää. Ja hei muuten, Janin kanssa kaikki on loistavasti :)

Innostuin sähkönsinisestä. Siksi kaivoin kyseistä väriä päälleni topin muodossa tässä taannoin, kun poikkesin teellä ystäväni kanssa. Miksiköhän sain sellaisen "taiteilija-viban" näistä kuvista? Syytän valkoista, rentoa paitapuseroani. Jos siihen sotkisi muutaman maalitahran, se voisi mennä täydestä. Ja tiedättekö mitä! Se voisi toimia. Ehkä alankin nyt suunitella paidalleni uutta ilmettä.


Onnellista loppuviikkoa!

Ansku

5 kommenttia:

 1. EHANAT tossut!! Mistä ovat kotoisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihanat noin niinkuin ulkonäöltä, mutta ei vielä tarpeeksi pehmoiset. Lisää käyttöä siis :D Zarasta ovat.

   Poista
 2. Täälä menossa sininen kausi :). Mulla hauskan sininen (lilan,sähkön en minä tiedä :D) mutta ihanan värinen hupparitakki :). Se näkyy liian usein mun päällä,mutta siitä mut tunnistaa tällä kylällä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän mäkin nään sut huonolla näölläni, kun viiletät! :)

   On juu, lyhimmät kymmenen senttiä pois :)

   Poista
 3. Pst.huomasinko oikein :) hiukset lyhentynyt?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!