lauantai 2. marraskuuta 2013

Muoti on leikin asia

Hassua. Silloin kun karvaliivit ja armeijakuosit olivat vaatteissa hetki sitten so very hot, ihastuin niihin vain vähän. Sillätavoin, että karvaliivi tuli kyllä hnkittua, mutta en oikein osannut innostua siitä. Käytin kerran, pari. Armeijakuosin rantauduttua suomenkin katukuvaan taas yhdeksänkymmentäluvun jälkeen, ihastuin siihenkin. Ehkä enemmän kuin karvaliiviin. Harkitsin vakavasti maastokuvioitujen byysien hankintaa. Päädyin pohdinnoissani siihen, että ei kannata. Armeijakuvio on yhtä ohimenevä juttu kuin peplumhelmat. Sitäpaitsi lippiksen omistin jo vuosien takaa. Armeijakuvioisen, tietenkin.  Sillä pärjätään ja näillä mennään.


Ja niin mentiinkin. Lippis oli päässäni viimeksi muistaakseni viime syksynä. Kerran. Tällä viikolla tunsin pakottavaa tarvetta pukeutua armeijanvihreisiin vaatteisiin. Karvaliivikin on vetänyt viimeaikoina puoleensa kumman paljon, vaikka trendikartalta katsottuna se on jo nähny parhaat päivänsä. Jotta en olisi kuitenkaan ihan täysin ulkona ajankohtaisista muotikuvioista, vedin jalkaani prätkäbootsit. Ajankohtainen svetari löytyy tästä asukokonaisuudesta myös. Noni. Johan on trendikäs olotila.


Minusta muodilla leikkiminen on kertakaikkisen hauskaa. Ei tarvitse pukea päälleen samanaikaisesti ahh niin trendikästä ruutupuseroa, svetaria, ylipolvensaappaita ja pastellinpunaista villakangastakkia. Hauskampaa on pukeutua sellaisiin vaatekappaleisiin, joista sillä hetkellä pitää, ja maustaa muotikeitosta sitten jollain ajankohtaisella mausteella. Näin asusta välittyy myös henkilön persoona, ja ehkä myös mieliala.

Mielekästä lauantaita kaikille! Omani vietän taas töissä. Iltavuoro kutsuu. Se o moro!

Ansku

12 kommenttia:

 1. Ihana kokonaisuus! Ja kyllä se vaan niin on, että jos on vaatteet joissa itse viihtyy ja jotka kuvaavat itseä niin siloinhan ne ovat parhaat mahdolliset. Olivat ne sitten muodin mukaiset tai eivät :)

  Hyvää Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Aamen :)

   Kiitokset, ja sinne rauhallista sunnuntai-iltaa! <3

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus ! Army- vihreä on yksi lempiväreistäni :)

  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin kaunis väri. Sulla on selvästi hyvä maku :D

   Sitä samaa sinne!

   Poista
 3. Tosi kiva ja rento kokonaisuus :) Army -vihreä todella sopii sulle ja oon kanssa haaveillut tommosista kengistä. Vastaavia onkin näkynyt kaupoissa aikalailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, nyt on helppo löytää omansa kun valikoimaa on niin paljon!

   Poista
 4. Armeijanvihreä on niin kiva väri! Itse en vaan jotenkin osaa sitä käyttää, en tiedä miks :D Ihana asu :)

  www.minullaonsiivet.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ennen leijonankeltainen sellainen väri, mitä en oikein osannut käyttää. Sitten ystäväni antoi mulle leijonankeltaisen huivin, ja päätin että minähän käytän :D

   Poista
 5. Tosi ihana asu! Tässä olisi setti, jonka mäkin uskaltaisin heittää päälle. ;)
  Sä olet kyllä niin upean monipuolinen! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!