keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Onnea on huulipuna

Huomenta. Heräilin äskettäin äärimmäisen levottomasti nukutun yön jälkeen. Näin niin erikoisia unia, että en voi kuin ihmetellä miten jonkun päähän mahtuukin noin hassu mielikuvitusmaailma. Tätä mietin heti herätessäni, mutta kun yritin kelata taaksepäin, muistaa äsken näkemäni unet, ei tapahdu mitään. Harvinaisen ärsyttävää että äskeiset seikkailut ovat jo pyyhkiytyneet pois muististani. Erikoinen mielikuvitus ja erikoisen huono muisti. That`s me.

Mutta onneksi tässä aamussa on jotain erikoisen hienoakin: vesisade on vihdoin lakannut ja taivaanrannassa möllöttää aurinko. Heti tämän tajutessani ryntäilin pitkin taloa availemassa sälekaihtimia. Orkideani onkin jo ihan luovuttaneen näköinen. Se on kaivannut valoa. Toivottavasti nämä auringonsäteet elvyttävät sen.


Viimeksi kerroin viettäneeni perjantain Jenni Vartiaisen keikalla. Koska edellisestä korkokenkäillasta oli kulunut jo aikaa, olisin toki tahtonut moiset jalkaani sujauttaa. Vaan meilläpä olikin seisomapaikat ja selkäkipuisena vain se seisominenkin aiheuttaa joskus tuskaa ja turhaa ketutusta. Ei auttanut itku markkinoilla. Matalilla kengillä oli lähdettävä. Niinpä kaivoin kaapista luottobootsit taas esiin.

Aikataulukin oli tiukan puoleinen, sillä päiväunet olivat tuona perjantaina välttämättömät. Iltavuoro-aamuvuoroyhdistelmät aiheuttavat vääjäämättömän univelan, jonka halusin kuitata samantien pois. Onnea on maailman helpoin lettikampaus. Ja huulipuna. Näillä pärjää, vaikkei muuten ehtisi itseään puunata keikkakuntoon.


Minä lähden nyt hetkeksi nauttimaan tuosta kauniista valoilmiöstä, kun kävelen kuntosalille. Se olisi jalkapäivä. Tsemppi tulee siis tarpeeseen.

Aurinkoista päivää!

Ansku

11 kommenttia:

 1. Voih, mä niin kadehtien katselen näitä kampauksiasi! Kerrassaan upeita, ne ikään kuin kruunaavat kokoanisuuden! Huoh, osaisinpa itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tää on maailman helpoin! Kaksi sivulettiä vain, ja taita ylöspäin päälaelle :)

   Poista
 2. Katsoin kanssa, että voikun osaisin tehdä myös tommosia kampauksia ;) Kiva asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmösen osaa. maailman helpoin. Lue yllä^ :)

   Poista
 3. Mikä ihana kampaus! Ja kaunis huulipunan väri. Kokonaisuudessaan vallan ihastuttava kokonaisuus, jossa silmäni iskin ensimmäisenä kyllä tuohon kauniin siniseen laukkuun :)

  VastaaPoista
 4. Mun orkidea juuri avasin kukkasen, tosin siinä pöhkössä olikin vaan yksi nuppu :( varmaan tän myöhäisen kukkimisen takia ei ole jaksanut enempää niitä tehdä.

  Upeana oot taas ollu, toi kampaus ja huulipuna kyllä toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sua onnekasta, saat ihailla kaunista kukkaasta. Omani tiputti juuri kukat, ja varsikin kuivui :/

   Kiitos vain ihanuus :)

   Poista
 5. Mä olen ihan onneton orkideojen kanssa :)
  Vitsit mä olen kyllä kateellinen kun osaat aina tehdä noita ihania lettikampauksia! Itse aina välillä yritän jotain väkertää mutta ei onnistu ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin määki. Tämä on ensimmäinen joka teki uudet kukat. ja nyt nekin on menneet. Samoin kuin kukkavarretkin. Ne kuivui pystyyn :/

   Tämä on tosi helppo! kaksi lettiä sivuille, nosta päälaelle ja kiinnitä pinneillä.

   Poista
 6. Toi kampaus on mahtava! Oon viime aikoina vähän haaveillut pitkistä hiuksista ja tuollaisesta kampauksesta. Kasvatanko vai enkö pitkät hiukset... Siinäpä vasta kysymys! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!