perjantai 15. marraskuuta 2013

Oranssit villasukat

- Nämä sopisivat hyvin sen sun oranssin laukun kanssa, ilmoitti äitini lahjoittaessaan tälle vilukissalle uudet, itse kutomansa villasukat. 

Olen villasukkien suurkuluttaja. Tämänhetkinen villasukkatilanteeni onkin erinomainen. Omistan peräti kolmet villasukat, joissa ei ole lainkaan reikiä. Mikä mahtava tilanne, kertakaikkiaan. Ja kyllä. Uudet oranssit villasukkani sopivat mainiosti yhteen oranssin laukkuni kanssa. Totesin tämän jo viikkoja sitten, mutta käytäntöön yhdistelmä pääsi vasta tänään.

Heräsin aamulla kohtuullisesti nukutun yön jälkeen. Selkäkipu ei vaivannut unta, mikä oli hieno juttu. Sitähän aina sanotaan, ettei selkäkivun kanssa saa pysähtyä ja että istuminen on kaikkein haitallisinta. Nämä ohjeet takaraivossani sujautin lenkkarit jalkaan ja pipon päähän. Lähdin lenkille. 

Raikkaan aamukävelyn jälkeen suunittelin venytteleväni oikein pitkään ja huolellisesti. Valitsin jo venyttelymusiikkia, kun ystävä ehdotti sushilounasta. Venyttelen sitten illalla-ajattelin, ja mietin miten muka voisin kieltäytyä. Olen himoinnut lohimakeja jo viikkoja! Ja nyt sain samalla hyvän syyn koota asun oranssien villasukkien ympärillekin. Ja näin joutui Mari-ystäväni kuvaajan rooliin. Kiitokset siitä!


Tämä ilta kuluu pakkaillessa (joojoo, ja venytellessä). Huomena kutsuu Helsinki, ja Indiedaysin tilaisuudet. Täytyy toivoa ettei edessä ole hirvittävän pitkiä aikoja jalkojen päällä. Meikäläisen selkäpuoli kun ärtyy mukavasti seisoskelusta. Sen totesin viimeksi Jenni Vartiaisen keikalla pari viikkoa sitten, eikä selkäni ollut näin kiukkuinen silloin. Ei kai siinä, kipulääkkeet mukaan vain, koska näitä kekkereitä ei voi jättää väliin.

Mutta hei, ketä muita on tulossa?? Voihan hitsi miten ihana tavata muita bloggareita!

10 kommenttia:

 1. Mä olen tulossa huomenna päivällä!! :) Toivottavasti nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut tosi kiva! :)
   Tuu sitten vetään mua hihasta, mä olen niin sokea etten tunnista ennenkuin törmään päin. Silmälaseille olisi käyttöä, i know :D

   Poista
 2. Täällä toinen paikalle saapuja! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit :) ! Värit on sun juttus bella :)

  VastaaPoista
 4. Villasukat on kyllä ihan must juttu näin talvella <3 Mä en nyt ehtinytkään id:n tilaisuuteen :( Töitä, töitä ja töitä ...mutta hauskaa päivää sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmitus. Ehkä törmätään toiste :)

   Poista
 5. Mitenkäs siellä suunnalla on mennyt päivä? Oli tosi hauska tutustua livenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh. Just hersin päikkäreiltä :D Väsyneissä fiiliksissä siis, mutta hauskaa oli! Kiva oli tavata :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!