torstai 21. marraskuuta 2013

Ripset x3

Ripsienpidennykset alkavat jo olla arkipäivää. Useimmat naiset ovat vähintääkin kokeilleet näitä arkea helpottavia ripsitupsuja, ja osa taas on koukussa, ja vierailee kolmen viikon välein rentoutumassa ripsipidentäjänsä luona. Minä olen pärjännyt hyvin ilmankin, mutta kun ystäväni ehdotti pikkujouluripsiä, en voinut enään vastustaa kiusausta kokeilla. Päätimme testata ripsiä kahdessa osassa. Ensin vain tuuhennuksena, jolloin ripset ovat hyvin luonnollisen näköiset, arkeen oikein passelit. Huollon tullessa ajankohtaiseksi noin kolmen viikon kuluttua, kokeiltiinkin sitten vähän dramaattisempia, näin juhlakauteen sopivia räpsyjä.


Jo pelkkä tuuhennus sai aikaan kivan, huolitellun efektin jolla pärjää arjessa loistavasti. Itse kuitenkin pidin enemmän runsaammasta lookista. Käytänhän aina ripiväriäkin putkilotolkulla.

Ystäväiseni on tehnyt ripsiä jo parisen vuotta, ja opiskelee nyt myös kampaajaksi. Oma firma on pystyssä, ja pian aukeaa tunnelmallinen pieni liiketila Tervakoskelle, Hämeenlinnan ja Riihimäen väliin jäävälle paikkakunnalle. Tiedossa on mm. kampauksia opiskelijahinnoin, sekä tietenkin ripsipidennyksiä joiden tekemisestä on jo kokemusta. Seuraile tilannetta Facebookissa ryhmässä KauneusVarikko. Sieltä löydät yhteystiedot, voit tiedustella hintoja, ja saat kivoja vinkkejä hiuksiin liittyen. Saatatte törmätä ryhmän sivuilla minuunkin :)

Mutta nyt, kertokaahan minkälaiset räpsyttimet teihin vetoavat?

Ansku

Postaus tehty yhteistyössä KauneusVarikon kanssa. 

21 kommenttia:

 1. Mä tykkään luonnollisen näyttävistä, sun molemmat "feikit" on kauniit! :) Mun omat oli vaan tuuhennokset, eli millilleen saman pituiset kuin omat, ja pidin niitä raskauden lopussa nelisen kk. Kun otin ripset pois, oli järkytys aikamoinen, omat ripset olivat lyhentyneet ja harventuneet huimasti ja meinasi kyllä itku päästä! :/

  Nyt ovat onneksi kasvaneet takaisin pitkiksi ja tuuheiksi ja vannoinkin, etten enää koskaan ota mitään extraa ripsiini juurikin tuosta syystä! Ja HUOM, tekijä oli todellinen pro ja ripset kevyintä mahdollisinta laatua, eli silkkiä, eivätkä siis juurikaan painaneet mun ripsiä, koska olivat millilleen saman pituiset. Eli vaikka "puitteet" on kunnossa, voi jälki silti olla kauheaa omissa ripsissä. Puhumattakaan sit niistä keisseistä, kun jengi vetää päähän paksuimmat ja pisimmät mahdolliset räpsyt kokemattomalla laittajalla, kääk... :O

  VastaaPoista
 2. Omat ripset eivät lyhene :) vaan uusimmat ripset eivät ole ehtineet kasvamaan täyteen mittaansa. Kasvaminen kestää keskimäärin kuusi viikkoa,jonka jälkeen se tippuu pois. Huollotkin perustuvat siihen jotta ripsipidennys tippuu oman ripsen mukana pois. Vaikka et koskaan ottaisi pidennyksiä muuttuvat omat luonnolliset ripsesikin aika ajoin. Kesällä yleensä ripsetkin voivat paksummin ja tuuheammin kuin talvella :) Ravintoasiat vaikuttavat myös asiaan . Riittävä hiven aineiden sekä mineraalien saanti vaikkuttaa ripsien haurauteen yms. Itse monesti kysynkin onko vitamiini asiat ja ravintoasiat kunnossa koska ne välillä näkyvät ripsistä kun as.sänkyyn köpsähtää .). Hiukset ovat verrannossa ripsiin . Kasvukausi/Tasanne ja putoaminen. Hiuksissakin nämä vaiheet vaihtelevat,niinkuin tiedämme aika ajoin näkyy :),on kauhistuttavaa kun tuntuu joskus jotta ikään kuin kaikki hiukset lähtisivät :D.

  VastaaPoista
 3. Kauniit ripset! Minä en ole kokeillut pidennyksiä ja tuskin kokeilenkaan. Ei sillä, ettenkö haluaisi, mutta kun joudun käyttämään jo ripsivärissä allergiatestattua mallia, niin olen päätynyt tulokseen, että minun ei ehkä kannata lähteä pidennyksiä testaamaan. Tuurillani saisin kuitenkin allergiakohtauksen jonka riskiä en ole valmis ottamaan :)

  Kauniita nuo sinun pidennyksesi ovat, luonnolliset ovat minusta parhaat ja nuo menevät siihen vielä molemmat :) Ravinnosta on sanottava: Meillä on töissä vasta puhuttu siitä, että useampi on huomannut että hiukset, ripset ja kynnet ovat paremmassa kunnossa kun aloimme yhden työkaverin suosituksesta lisäämään hivenenn verran proteiinia kananmunan muodossa työpäivien ajan. En tiedä miten se oikeasti on, mutta meidän pieni naisporukkamme siihen vakaasti uskoo ja koska lääkärikin totesi, että ei ole rouvien verarvot kolesteroolin osalta heilahdelleet niin antaa mennä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, voi olla että ei ihan niin hellävaraisia ole liimoista ja ripsistä saatu, etteivät yhtään allergisoisi jos kerran noin herkät silmät. Parempi mennä ripsarilinjalla sitten vain. ja sillähän kyllä hyvin pärjää.

   Kyllä ehdottomasti kannattaa lisätä protskua, ja onneksi kananmunan keltuainenkin on terveellinen(ellet syö kymmentä päivässä) :)

   Poista
 4. En ole koskaan kokeillut ripsipidennyksiä mutta haluaisin kyllä. Mulla meinaa vaan olla ongelmana etten osaisi käyttäytyä niiden kanssa ja pelkään että hieron ne pois - olen hiukan kovakourainen meikinpoistaja :D Hirveästi himottaisi kyllä kokeilla, kaveri tekee ripsiä ihan kohtuuhintaan ja on tosi taitava.

  Sinulla pidän noista tuuhennoksista normaalikäytössä hiukan enemmän, juhlaan taas kunnon pidennykset sopivat paremmin. Koita siinä sitten valita kummat on paremmat tälle ajalle :D

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mä olen huomannut että meikinpoistossa saa olla kyllä tosi hellävarainen ja varovainen näiden kanssa. Mutta toisaalta, varsinkin silmänympärysihonpuhdistuksessa kannattaa olla muutenkin, eli täähän vois olla sulle vaan hyvä juttu! :)

   Poista
 5. Upeat on molemmat. Pidin itse aikoinaan vuoden verran räpsyttimiä. Ne olivat paksummat ja painoivat omia ripsiä niin että näytin surulliselta. :D Järkytys oli kyllä kova, kun sitten koulutuksessa ohjaaja irroitti ripseni tahtomattani ja vielä kovakouraisesti. Ripsissä oli usean millin aukkoja ja pituus oli lyhentynyt puolella. Kyllähän ripsi tipahtaa ennnen aikojaan, kun siihen asetetaan jotain raskaampaa, siihen kuulumatonta. Siksi omat ripset ovatkin niin nysät pidennykset poistattaessa.. :/ Onneksi ne kuitenkin kasvavat takaisin, vaikka siinä tovi meneekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, tylsää että noin supertylsää kokemusta :/ Mulla muuten joskus teininä paloi puolet ripsistä. Oli aika hurja juttu, mutta onneksi ovat tosiaankin uusiutuva luonnonvara ja kasvoivat takaisin.

   Poista
 6. Ihania ovat! Toivottavasti sulla pysyy hyvinä. :) Vai meinaatko uusia siis? Mulla ovat päässä omat ripsipidennykset nyt vikaa kertaa. Viime huollon jälkeen ovat alkaneet allergisoida, eli siis kutisevat ja tuntuu, että on roskia silmissä. Vesikellojakin tuli sisäluomeen ja nyt ovat yläluomen ripsirajat ihan kuivat ja koppurat. Eli siis odotan, että nämä tästä tippuvat pikku hiljaa pois ja sitten en voi enää niitä ottaa.

  Kavereillani jollain pysyy hyvin eikä tule reaktioita, mutta eräällä oli turvonneet silmät umpeen aamulla herätessään. Hui. Onko sulla ollut vielä mitään kutinaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että uusin, koska olen niin totaalisen köyhä :D Mikäs siinä muuten olisi ollessa. Onhan nää arkea helpottavat. Mulla myös yhdellä ystävällä turposi silmät tositosi pahaksi, ja joutuikin heti niistä luopumaan.

   Poista
  2. Niin ja piti vielä sanomani että onneksi ei ole ollut mitään kutinoita tms.

   Poista
 7. Kivan näköiset on nuo tuuhennukset - ja itsekin on tehnyt mieli kokeilla, mutta pelkään noita allergiareaktioita - ja vielä kun tunnen itseni, tiedän, että en jaksaisi käydä joka kolmen viikon välein korjauttelemassa ja sitten ne olisivatkin jo vähemmän kauniit. Samoin pelottaa se, että millaiset omat tyngät sieltä sitten poiston jälkeen paljastuu. Mutta - siltikin tekisi mieli kokeilla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja se kolme viikkoa on kuitenkin vähintään. Varmaan kahden viikon välein jos kävisi, olisi tosi kauniit. Mutta ihanasti nämä helpottavat arkea :)

   Poista
 8. Tosi hyvältä näyttää, sekä tuo vähän luonnollisempi tuuhennos että runsaampi pidennyskin.

  Minulla on joskus ripsienpidennykset ollut, mutta en ikinä ehtinyt huoltoon ajoissa. Sitten näytin typerältä kun molemmissa silmissä törrötti vain muutama pidempi ripsi :)
  En myöskään millään jaksa maata niin kauaa paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! No joo, ja sittenhän tuleekin kalliiksi kun joutuu aina maksamaan laitosta eikä vain huollosta :D Minä kyllä makaisin. Ihana kun saa vain olla :)

   Poista
 9. Enni : Ota pian pois ne,tässä vinkki: Laita oliivi öljyä vanulapuille ja pyyhi hellästi. Öljyllä saat ne pois ennen kuin tulee jotain vakavampaa :|.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun en millään haluaisi, vaikka tiedän, että leikin terveydellä!!!

   Poista
 10. Muistakaahan naiset jotta teillä on oikeus kysyä koulutus tausta sekä tuotemerkit liimoista :) . Itse vastaan mielelläni jos joku joskus vaan kysyisi :D.
  Paka palveluita siis opikelijatyönä/hinnoilla. Kouluttaidun samalla,permanentit ja kovat väri käsittelyt eivät kuulu valikoimiini. Liike toimii vähätuoksuisena myös :). Tervetuloa alkuvuodesta tutustumaan :) ! Vaikka ihanan Anskun kanssa ;) <3

  VastaaPoista
 11. VAU mitkä ripset! Ihan tosi onnistunut lopputulos kyllä! :) Itse ajattelin tuuhennoksistani nyt luopua, kun tuntuu että niiden kanssa eläminen on vaan hankalaa. Mulla tosin on aika pitkät ripset luonnostaankin, että ne ei ehkä mulle ole niin justiinsa. Hitsi, kun en ole taas vähään aikaan kerennyt blogiasi lueskelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut kiva kun nyt ehdit! Mulla sama juttu, nyt ollut kiirettä niin että blogien lukemiset jääneet tosi vähälle. Täytynee korjata asia pikimmiten :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!