keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Velho Tylypahkasta?

Joitakin kuukausia sitten kävelin kuntosalilta kotiinpäin. Huomasin että vastaan tulee nainen kahden lapsen kanssa. He olivat vielä kaukana, mutta minusta nainen vaikutti tutulta. Päätin kerrankin avata keskustelun. Yleensä kävelen ihmisten ohi katse tiukasti maahan kohdistettuna. Tämä outous tapahtuu siksi, että näköni on huono. En tunnista ihmisiä ennenkuin he ovat jo kohdallani, enkä aina tällöinkään. Kerran työkaverini tiedusteli ettenkö halua moikata häntä vapaa-ajalla. Jokatapauksessa, lähempääkin nainen näytti tutulta, ja hymyilikin ystävällisesti. "On se se", ajattelin. Moikkasin iloisesti ja tiedustelin mihin perheen koira oli jätetty? Naisen ilme muuttui hämmästyneeksi. "Ei meillä ole koiraa", hän vastasi. Punastuneena naurahdin, ja änkytin erehtyneeni ihmisestä. Jatkoin matkaani. Päätin että jatkossakin kävelen katse maahan kohdistettuna.

Toivottavasti tähän tulee pian muutos, ja saan hankituksi silmälasit. Muistatteko kun kerroin käyneeni Indiedaysin Inspiration Day-tapahtumassa? Sielä pääsin kokeilemaan Instrumentariumin silmälaseja heidän pisteellään. Valitsin kahdet mieleisimmät, mitkä sitten kuvattiin Krista Luoman toimesta. Nämä valitsin kuviin:


Paloin halusta kokeilla hauskan persoonallisia pyöreitä kehyksiä, joissa on leikkisyyttä ja Harry Potter-fiilistä. Kunnon nörttilasit. Mitäs sanotte, jollei oteta huomioon sitä että nämä hölskyvät pienessä päässäni suuruuttaan?

Toiset kiinnostukseni herättäneet kehykset olivat nyt kovin ajankohtaiset, suuret, hiukan kulmikkaat kehykset. Tällaisista olen haaveillut jo ainakin vuoden päivät. Nämäkin lasit ovat liian suuret, niinkuin suurin osa kehyksistä yleensä ovat minulle. Nyt mietiskelen, kannattaako tämän mallisia kehyksiä enään hankkia? Monella on tällaiset, kyllästynköhän liian pian? Toisaalta, nämä kyllä miellyttävät omaa silmää eniten.


Toivottavasti Instrumentariumin valikoimista löytyy minunkin päähäni sopivan kokoiset lasit, kun sinne jossainvaiheessa lähden lasien metsästysretkelle. Oletko sinä löytänyt jo omasi? Minkälaiset kehykset kiinnostavat? Käy katsomassa koko valikoima netissä, osoitteessa: instru.fi.

Mukavaa loppuviikkoa!

Ansku

Postaus toteutettu yhdessä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa.

18 kommenttia:

 1. Kivoja laseja ja noi alimmat sopivat sulle hyvin. Itselläni on neljät silmälasit ja mieheni ihmetteleekin, kun minulla on monet lasit mutta kun niillä laseilla saa muutettua kivasti ulkonäköään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mäkin haluaisin monet erilaiset! Tylsää kun ovat niin kalliita :/

   Poista
 2. Entisenä silmälasikaupan tätinä sanon et molemmat mallit sopii, kunhan oma koko löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko totta? Mahtavaa :D Ja siis oletko sä ollut silmälasikaupantäti? Ihana ajatus jotenkin :)

   Poista
 3. Eiks isot sangat olleet 70 ja 80-luvun juttu, mutta minä en muodista mitään tiedäkkään. :) Valitsisin ajattomat itselleni sopivat kehykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Taisivat ne olla. Muoti kiertää taas kehää :)

   Poista
 4. Hauskoja kehyksiä. Minulla nuo lasit ovat vähän ongelma, kun linssit maksavat enemmän kuin hunajaa kaikkinen erikoishiomisineen niin kovin monia en halua ostaa. Siksi mennään ajattomalla mallilla ja uutta mukaan vasta kun linssien puolesta pitää vaihtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juu. Luulisi että silmälasienkin hinnat tulisivat jossainvaiheessa alas, mutta ei. Hyvä pyytää kauheita summia, kun ilmankaan ei pärjää ja lasit on pakko hankkia. Silmälasifirmojen pitäisi kehittää vastaava juttu kun kännyköilläkin. Nää kytköhommat siis.

   Poista
 5. Pyöreitä en kyllä suosittelisi, mieluummin kissamaiset kuin pyöreät :) Parhaiten sulle ehkä kuitenkin sopii ne kulmikkaat kunhan vaan löydät sen oman koon joka sopii sun kasvoille :)

  hannamaria
  Virginia Murcia García

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että tuntisin oloni kaikkein kotoisimmaksi niissä vähän kulmikkaissa. Jännä nähdä mihin sitä sitten päätyy!

   Poista
 6. Ihana tarina Ansku! Olet nin aito! <3
  Nuo kulmikkaat pokat sopivat sinulle mielstäni paremmin, oikein kivat! Ja hei ihana uusi banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! kiitoksia vain :) Juu piti vaihtaa banneria, kun vanha alkoi näyttää niin juntilta :D

   Poista
 7. :D aijjka rajut noi ekat. Toiset kivat kun se koko natsaa. Sun kauniiden silmien pitää näkyä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on kyllä rajut, ja tosi persoonalliset :D Ei olisi ehkä kotoisa olo niissä, mutta mageet ne on.

   Poista
 8. Mäkin nappasin lasit käyttöön juurikin (kauan ne käyttämättöminä laukunpohjalla ehtikin keikkua :) ) jotenkin tää pimiä ja synkee keli saa huonon näön vieläkin huonommaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heeeii Marimurunen, kiva kun sääki kommentot! :D Ja vielä parempi että kaivoit prillit, sullahan on huonompi näkö kun mulla :D

   Poista
 9. Kyllä noi kulmikkaat olis todella hyvät, sopii sulle ja itsekkin jos silmälasit joskun joudun hankkimaan niin harkitsen kyllä tuollasia.

  Ja musta noi pyöreätkin on itseasiassa aika ihanat, nekin sopii sulle mutta vois ne olla pidemmällä tähtäimellä vähän haastavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Voi olla vaikka töissä vähän turhan "humoristiset". Toisaalta, kyllä kai sairaalaan vähän huumoria tarvitaankin. Mutta ainoiksi laseiksi tosiaan haastavat.

   Poista

Kiitos kommentistasi!