lauantai 14. joulukuuta 2013

Kissankorvat

Leikkisät(lue lapselliset)yksityiskohdat ovat ihan lempparijuttujani pukeutumisessa. Ei siis liene yllätys että pehmoiseen kissankorvapipoon törmätessäni en miettinyt kahdesti sen hankintaa. Kaivoin harmaalle söpöläiselle kaapista kaveriksi lisää pehmoista materiaalia neuletakin muodossa, kun lähdimme viettämään viime viikolla naapurin kotibaarin avajaisia. Totaalista söpöstelyä välttelin pukemalla tekonahkahousut pehmeiden vaatteiden kera. Hiukan kissa-asennetta siis. Laiskuuttani meikkaus jäi minimiin, ja pelkällä punaisella huulipunalla pärjättiinkin hyvin. 

Mikä on tuomio kissanaisen asuun? Iskeekö hassuttelu, vai pitääkö vaatteet ottaa vakavasti?

Ai kuinka arvostankaan hyviä, pitkiä yöunia. Nukuin viime yönä ruhtinaalliset yksitoista tuntia, samalla kuitaten muutaman yön univelat. Kävin tekemässä napakan treenin salilla, ja olo on nyt kohtuullisen hyvä. Pieni ahdistuksen poikanen yritti saada vallan päivällä, kun muistin että autoon syttyi eilen jokin ärsyttävän sitkeä merkkivalo, eikä ole rahaa viedä kaaraa huoltoon. Edelleen myös työasiat pyörivät päässä luvattoman paljon, mutta ehkä rentoudun illan myötä. Tämän kauden viimeiset pikkujoulut starttaavat pian. 

Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille! 

Ansku

p.s: Ystäväni avasi tänään kampaamon. Käykää onnittelemssa, ja tykkäämässä Facebookissa! Klikklik. Onnea murunen hurjasti!!!

9 kommenttia:

 1. eih, ihana, mä sovitin tota ja se on ihan paras, mutta ei ihan sovi 12 vuotta vanhemman miehen (muutenkin nuoren näköiselle) puolisolle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mitä? Meneekö raja siinä että yhdeksän vuotta vanhemman miehen puoliso voi käyttää kuitenkin :D

   Poista
 2. Kiitos nassikkani <3. (nassikka,eiks oo säpö sana :D?)

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva pipo! Ja ehdottomasti pukeutumista ei pidä ottaa vakavasti. Olen joskus vähän kade kun tiedän, miten paljon uskallat leikitellä ja kokeilla asujen ja tyylien kanssa. Mä olen kovin tylsä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt, justhan sulla oli se magee tiikeripusero! Kaukana tylsästä :)

   Poista
 4. Ei pidä ottaa vakavasti missään nimessä! Kissapipo on valloittava, ja saa varmasti hymyn muidenkin huulille :)

  VastaaPoista
 5. ihana hattu =) ei niissä vaatteissa lue mitään ikärajoja, sillai pitää pukeutua mikä itestä tuntuu mageelta!
  itekin juuri tilasin HM:stä kissankorvapipon =))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!