lauantai 28. joulukuuta 2013

Navettahommia

Silloin kun maata vielä peitti valkoinen hento lumikerros, ja nenää kipristeli pienen pieni pakkanen, kävimme tutustumassa Metsäkylän navettaan. Tuona päivänä olin erityisen ilahtunut siitä, että sain kaivaa Uggit esiin. Sittemmin olen taas pakannut ne vaatehuoneen perälle. Paikka sijaitsee Pekolassa, kanta-hämeessä. Alunperin ajatuksena oli käydä ihmettelemässä alpakoita, noita hauskan näköisiä villaisia kamelielämiä joita olen katsellut aina ajaessani paikan ohi. Mokomat olivat kuitenkin vilistäneet johonkin suojaan, enkä nähnyt kuin yhden vilaukselta kun olimme jo ajamassa pois. Siksi päätimme astella sisään navettaan katselemaan minkälaisia rakennustarvikkeita se sisällään pitääkään.

Oletko joskus ajatellut tehdä vanhasta ikkunankarmista peilin? Tai oletko etsiskellyt vanhanaikaista maitotonkkaa maljakoksi? Metsäkylän navetasta löydät nämä, ja aika paljon muuta vanhaa rakennustarviketta.

Aikaisemmin olen ihastellut sisustuksessa selkeyttä ja yksinkertaisia linjoja. Nykyään romanttisuus ja rouheus kiinnostavat. Siksi jaksan innostua kaikenlaisesta vanhasta. Ja siksi tällaiset paikatkin vetävät puoleensa. Olohuoneemme alkaa olla pikkuhiljaa sisustuksellisesti valmis, eikä sinne suorien linjojen ja mustavalkoisuuden keskelle oikein vanhat maitotonkat käy. Eteinen sen sijaan huutaa keskeneräisyyttään. Sinne tonkan voisi hyvinkin sijoittaa. Kunhan ensin löydän jostain rottinkisen tuolin. Tapetoidakin pitäisi... Noh, kaikki aikanaan.

Mukavaa viikonloppua!

Ansku

8 kommenttia:

 1. Ihana asukokonaisuus, niin kauniin talvinen ja mitkä ihanat maisemat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Joo, paikka oli kyllä ihana. Niinkuin tuo pieni lumimääräkin.

   Poista
 2. Aivan ihana miljöö! OIkeesti, haluan lumen jo takaisin tänne. Tylsää tää pimeys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin määki. Olen niiiiin kyllästynyt. Aina vaan pimeää, aina vaan märkää. Murr!

   Poista
 3. Ihanan näköinen paikka. Haluan alpakkanallen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinn mäkin. Olivat niiiiin pehmoisia <3

   Poista
 4. Upean näköinen paikka. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!