lauantai 21. joulukuuta 2013

Raskasta joulua

En voi ymmärtää missä luolassa olen lymyillyt viimeiset vuodet, kun Raskasta joulua-kiertue on mennyt meikäläiseltä ohi. Kuullessani ensimmäistä kertaa rokkikukkojen version biisistä Tulkoon joulu, olin aika mehuissani. Lähinnä siksi että näin magee idea oli keksitty. Biisi on kerrassaan loistava. Järkytyin hiukan kun tajusin ettei idea aivan uusi ollutkaan ja ukot ovat kiertueella jo yhdeksättä kertaa! Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan.


Anoppi ja appiukko järjestivät tälle herrasväelle liput torstaiseen, hiukan dramaattisen lopun saaneeseen konserttiin. Joko kuulitte siitä? Konsertti oli ihan mielettömän hyvä. Niin hyvä että jossainvaiheessa ihmettelin kiristeleviä leukojani. Suunihan se siinä oli niin levessä virneessä, että pidemmän päälle sattui. Myös se että päästin kaksi "wuhuuu" kiekaisua keikan aikana ollessani aivan selvinpäin, kertonee keikan tasosta. En yleensä päästele ääniä, ellei taustalla ole ainakin muutama juotu siideri. Konsertti meni ehdottomasti top kolmoseen musiikkiesitysten saralla.

Ai mitäkö tarkoitin dramaattisella lopulla? Jarkko Ahola tulkitsi juuri Ave Mariaa, kun palohälyttimet laukesivat. Solisti jatkoi lauluaan vielä kun salissa oli täysi valaistus ja nauhalla ääni kehoitti ihmisiä poistumaan ulos. Onneksi tämä sattui vasta konsertin lopussa. Harmi ei ollut niin suuri.


Jos vain mahdollista, tahdon olla messissä ensivuonnakin!

Hauskaa viikonlopun jatkoa! Mitäs meinaatte tehdä? Itse lähden salille. Huomena taas töihin.

Ansku

8 kommenttia:

 1. Minä olen näitä Raskasta Joulua keikkoja kiertänyt jo monena, monena vuonna:) - enkä ole vielä kertaakaan pettynyt! Tänä vuonna olin Salon keikalle, mutta muut jäivät aikataulusyistä käymättä - eilisen Helsingin tokan keikan sentään näin IS:n nettitv:n livelähetyksenä. Ja Raskasta Joulua levyt soivat lautasella koko joulunalusajan - minulla on edellisetkin, tämä uusinhan myi platinaa!
  Oikein hyvää joulua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaha, siinä taitaa olla tosifani? :) Löytyykö musta pipo? Harkitsin sen hankkimista, mutta jouduttiin pihalle, jäi ostokset tekemättä.

   Mahtavan ihanaa joulun aikaa sinullekin!

   Poista
 2. Oijoi, olispa kyllä kiva päästä joskus keikalle! Biisejä olen kyllä huudattanut jo monet vuodet, mutta olishan se nyt eri asia päästä livenäkin kuuntelemaan!
  Täällä olis huomenna vielä työpäivä edessä, sit voi vaihtaa vapaalle, jos vaan pystyy hellittämään koulustressistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hei ensi vuonna varaat liput heti kun tulevat myyntiin! Minä ainakin varaan :)

   Oijoi toivottavasti ressi hellittää. Ota vähän viintä ;)

   Poista
 3. Aikamoinen päätös konsertille :)

  Ja hei ihana tuo sinun jakkusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo. Ja jouduttiin pihalle hytiseen ilman takkeja. Onneksi ei ollut paukkupakkanen :D

   Kiitos! Tokaa kertaa päällä. Jotenkin se on niin kovin, kovin kimaltava ettei oikein ole ollut tilaisuuksia käyttää.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Se on ihan kiva, mutta liian harvoin käytössä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!