maanantai 16. joulukuuta 2013

Testissä elämäntapojen aiheuttamia ihon muutoksia vastaan taisteleva seerumi

Lupasin testata Vichyn uutta seerumia kahdeksan päivän ajan, ja raportoida sitten blogiini käyttökokemuksiani. Täältä pesee. Aloitetaan sillä, mitä seerumi lupaa. Suora lainaus Vichyn nettisivuilta:

Idéalia Life Serum on kehitetty torjumaan erityisesti elämäntapojen ja elinympäristön aiheuttamaa ihon ikääntymistä, johon vaikuttavat mm. stressi, rasvainen ja epäsäännöllinen ruokavalio, tupakointi, UV-säteily ja saasteet. Ihoa vahvistava seerumi tekee välittömästi ihosta heleän muuttaen sen sävyn tasaisemmaksi. Väsymyksen merkit vähenevät ja ihohuokoset pienenevät. Iho tuntuu sileämmältä ja näyttää nuorekkaammalta ja säteilevämmältä.Kevyt, nopeasti imeytyvä seerumi ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Testattu herkällä iholla ihotautilääkärien valvonnassa. Hypoallergeeninen.


Minä minä olen mieltä:

Pullon ulkonäkö on kaunis, houkutteleva ja naisellinen. Tätä kehtaa pitää kylppärissä näkösälläkin. Pumppumekanismi on hygieeninen ja pullon malli käteen sopiva. En keksi ulkonäöstä moitittavaa.

Tuoksussa on kevyt sitruksen tuoksu. Se ei ole vahva, mutta minä en pidä sitrustuoksuista. Makeus vetää tätä herhiläistä enemmän puoleensa.

Koostumus on tarpeeksi voidemainen, ei liian vetinen. Levittyy hyvin. Kimalletta on kohtuullisen runsaasti. Kimalteen vuoksi jännitin levittää voidetta ensimmäisen kerran illalla, nukkumaan mennessä. Ovatkohan ihohuokseni menneet aamuun mennessä tukkoon? Levityksestä kahden minuutin kuluttua, kasvojeni kuivat kohdat olivat imaisseet voiteen täysin. Viiden minuutin kohdalla seerumi oli imeytynyt kauttaaltaan. Iho näytti vähän raikkaammalta, ja tuntui pehmeältä ja sileältä. Jatkoin seerumin käyttöä tunnollisesti kahdeksan päivän ajan, aamuin ja illoin.

Pelkoni oli turha. Ihohuokoset eivät menneet tukkoon. Kasvojeni iho näytti minusta jonkinverran aiempaa raikkaammalta. Tämä tekee tuotteen yhtä hyväksi kuin aiemman käytössäni olleen seerumin, mutta hinnaltaan Vichy on lompakkoystävällisempi. Uskon käyttäväni tätä jatkossakin, mutta vain aamuisin. En koe tarvetta säihkyä yöllä. Ehkä suurin ja ällistyttävin vaikutus seerumin käytössä on ollut se, että minulta on taas alettu kysymään papereita ostaessani alkoholia. Ja tämä on tositarina.

Ansku

10 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, täytyypä testata tätäkin! Vai löytyyköhän oikeasti mistään sitä ihmeainetta, joka edes vähän huijaisi kraaterin kokoisia ihohuokosiani pienemmiksi :)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa testata tätä, koska koen tämän yhtä hyväksi kuin paljon kehutun Estee lauderin idealist-seerumin.

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin itsekin tästä seerumista tosi paljon. Hyvä hinta/laatusuhde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa mieltä. Voi kerrankin sanoa että hinta ja laatu kohtavaat.

   Poista
 4. Minä tykkäsin tästä kanssa, mutta ostin Lontoosta seerumin jolla on samat vaikutukset omaan naamani kuin tällä. Tämä on niistä kahdesta hinnakkaampi. Kannattaa kuitenkin kokeilla ja palailen tämän pariin kun Lontoosta tuotu loppuu, sitä kun ei saa Suomesta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkälaisen seerumin hankit? Tai siis kenen valmistajan?

   Poista
 5. Mä haeskelenkin juuri parhaillaan jotain voidetta, joka tekis ihohuokoset pienemmiksi, niin tuo ei ainakaan kuulosta hullummalta :)

  VastaaPoista
 6. Tää vaikuttaa kyllä aika houkuttelevalta! Oon käyttänyt lumenen seerumia joka juuri pääsi loppumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä voin suositella kyllä, tykkäsin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!