lauantai 25. tammikuuta 2014

25012014

Asuviritelmissäni piilee yleensä jokin pieni juttu jolla piristän tavallisia vaatteita ja saan ne erottumaan perusarkiunivormusta. Joskus on kuitenkin ihana pukeutua rennosti hillityn värisiin vaatteisiin ja melkein kadota maisemaan. Melkein. Yhdistelyllä nimittäin voi hyvin tavalliseenkin kokonaisuuteen saada hiukan särmään.

Tässä perusunivormussa viihdyin juuri kaksi päivää peräkkäin. Ensin Medik8:in lanseeraustilaisuudessa torstaina, sitten asuun ihastuneena vielä perjantainakin. Erityisesti pidän tuplaraidan tuomasta raikkaudesta sekä miesten kauluspaidan ja lämpöisen neuletakin yhdistelmästä.


Hitsi, täytyy jälleen ihmetellä ajan kulua. Alle viikko reissuun, ja tehtävää vielä piisaa. Perustarvikkeet reissua silmällä pitäen hankimme tänään. Pulloittain käsidesiä, nenäliinoja pakettikaupalla, sekä keksejä ja mehua hätätapauksien varalle. Hammasharjatkin löytyivät, samoin hyttysmyrkyt ja melkein kahden sadan euron edestä aika paljon muutakin yleishyödyllistä mitä voisimme Tansaniassa tarvita. Nyt harkitsen siivoojan palkkaamista. Koti olisi syytä laittaa sellaiseen kuntoon että kehtaan päästää äidin meille koiranhoitajaksi.

Niin ja hei, koirista tulikin mieleeni, maanantaina pääsemme katsomaan meidän pientä pentuamme. Jännittävää! Kaikki koirahankinnatkin ovat vielä tekemättä(yllätys). Siivoojan lisäksi saatan siis laittaa hakuun myös assistentin. Tekemistä työn ohella on aika paljon...


Ostosten lisäksi olen huoltanut koirankin "matkakuntoon", vaikka se kotia vahtimaan jääkin. Harjaus, korvien huuhtelu, kynsien leikkaus, ja hampaiden pesu ovat pitäneet minut puuhakkaana. Ja pesinpä koko koirankin loppujenlopuksi.

Illan vietin Putouksen parissa. Kyllä se Ymmi Hinaaja parhaat naurut saa aikaiseksi. Ihan huippu tapaus. "Miltä susta tuntuis jos mä tekisin sulle näin" sai minut röhähtämään viime viikolla nauruun.

Lauantai on siitä vänkä päivä, että telkkarista tulee myös UMK. Ohjelma täynnä toinen toistaan parempia esiintyjiä. Näistä on todella vaikea valita suosikkinsa. Muutaman lempparin voisin kuitenkin mainita: Miau on äärettömän kova ja kekseliäs poppoo. Mikko Pohjolan biisi on todella hyvin tehty ja saa aina korvat hörölle. Lauri Mikkola voisi tältä istumalta lähteä laulamaan vaikka ison omenan jättimäisille lavoille. Tervemenoa!

Minäkin poistun nukkumaan. Öitä!

Ansku

8 kommenttia:

 1. Mun suosikki putouksessa on Antsku. Mie romahan aina nauramaan tämän hahmon jutuille. ;) Ihan hitokseen!

  Kiva yhdistelmä raitapaita kera huivin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin vallan kekseliäs. Tykkään kyllä Vatasen tyylistä!

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus, kaksi raitaa sopivat toisiinsa todella hyvin, pitäisi uskaltautua kokeilemaan itsekin. Toistaiseksi olen pysynyt yhdessä raidassa vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vain rohkeasti hassuttelemaan vaatteilla :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! :) Ihana valaistus noissa kuvissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko sattui olemaan kohtuu matalalla, tuli nätti efekti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!