torstai 9. tammikuuta 2014

Aikakoneajelu

Voi hyvää päivää, mää vaan sanon. Tuntuu kuin hurruuttelisin menemään aikakoneella ajassa takaisinpäin. Siihen aikaan, kun nappasin nopeat räpsyt päivän asusta talon valoisimmassa nurkassa, eikä tällöinkään valo riittänyt hyviin kuviin, vaan tuloksena oli poikkeuksetta kellertävä kuva rumalla taustalla. Sen ajan jälkeen olen halunnut panostaa blogiini parempien ja mielikuvituksellisempien kuvien muodossa.

Tällaista tämä nyt on kuitenkin viime aikoina ollut. En ole nähnyt valoa aikoihin. Keskiviikkona nautin vapaapäivästä, joten kullankallista valoisaa aikaa olisi noin niinkuin periaatteessa ollut. Vaan mitä päätti luontoäiti? Tietenkin vettä ripsutteli koko sen valoisan ajan. Meikäläisen Nikon ei oikein vesisadetta arvosta, joten ulkokuvat jäivät ottamatta. Tässäpä kuitenkin eilinen asu. Näissä vetimissä kävin meikkivoideostoksilla ja kahvilla hyvän ystäväni kanssa.

Ehkä tämä ärsyyntyminenkin tästä. On kai vain sopeuduttava. Ja kuulemma positiivinen ajattelutapakin auttaa. Niin sanottiin uutisissa. Ja hei. Eihän tätä enään kauaa kestä(eipä). Kevät on jo ovella.


Äh. Sarkasmi sikseen. En oikein osaa ajatella tästä asiasta mitään positiivista, siksi otinkin kuvan kiivistä. Kyllä, luit oikein. En kuitenkaan siitä Aussityypistä, vaan hedelmästä. Kerron myöhemmin miksi. Nyt lähden nauttimaan työnteosta ja ajattelemaan niin maan peevelin positiivisesti.

Positiivista päivää teille muillekin!

Ansku

14 kommenttia:

 1. Valon puutetta kirotaan täälläkin :( Inhottavaa kun koko ajan niin synkkää. Koitahan ihanainen jaksaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei auta muu. Damn. Mutta onneksi tuli vähän lunta, ja ONNEKSI pääsee kohta aurinkoon :)

   Poista
 2. Ihana postaus Ansku! Ihanan vallaton! :D

  VastaaPoista
 3. Tuo kuulostaa niiiin tutulta :)
  Mutta pääasia että on edes jonkunlaista asukuvaa, ihana tuo sinun takkisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, niin mäkin aattelin että parempi jotain kuitenkin :)

   Poista
 4. Kuulostaa kyllä niin tutulta! Ja myönnettävä on, että postaus sai kyllä hymyilemään ja vähän hihittelemään. En tiedä positiivisuudesta, mutta ainakin hymyilin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Päivän hyvä työ tehty siis :D

   Poista
 5. Nauratti! :D
  Itse nimittäin turvauduin kännykällä otettuihin peilikuviin kaupan pukukopissa, että saan edes jotain photoa blogiin asustani. :D hahaha
  Eli samoilla linjoilla ollaan ja hätä keinot keksii jne.
  Positiivisia ajatuksia sinnekin!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hätä keinot keksii. Bloggarin motto tai tunnuslause :D

   Poista
 6. I feel you! Eihän tuolla mitenkään saa otettuja järkeviä kuvia kun valoisaa aikaa ei juuri ole ja senkin ajan on töissä. Grrrr. Katse kohti kevättä vaan! :P ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on tehtävä. Mut nyt on jo vähän valoisampaa, jeij!

   Poista
 7. Haha. :D Samoilla fiiliksin. Yritä siinä sitten hihkua onnesta, kun hermo menee ja kuvista tulee rakeisia.! :D En ole talvi, enkä sade-immeisiä yhtään..
  Lottovoiton kun saisi, niin panostaisi kunnon kameraan tai sitten vain karkaisi ulkomaille. Kun on valosaa, pärjää huonommallakin kameralla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilen että vois lähteä aina marras ja helmikuuksi johonkin aurinkoiseen maahan. No joskus sitten, rikkaana ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!