keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kevythelmainen

Suunitelmissani oli postata heti näin vuoden ensimmäisenä päivänä eilisestä uudenvuoden vietostamme. Se kuitenkin vaatisi niinkin kovia ponnistuksia kuin kameran etsimisen, muistikortin laittamisen tietokoneeseen ja valtavan kuvamäärän läpikäymisen. Näin paljon en voi nyt väsynyttä kehoani rasittaa, joten jääköön se tuonnemmaksi. Jaksoin kuitenkin kantaa läppärin sänkyyn. Oh mitä reippautta! Dropboxissa oli valmiiksi siirrettynä jouluaaton asukuvat, joten laiskan bloggaajan ilta on pelastettu. Näillä mennään.


Jouluaatostani kirjoitin jo aiemmin, joten tiedättekin että ilta meni rennoissa tunnelmissa. Pukeutumistilaisuuksia tulee aivan liian harvoin. Siksi tapani on käyttää ne kaikki mahdolliset, ja totta maar joulu on pukeutumistilanne jos jokin. Mitään kiristävää en aattoillaksi päälleni kaivannut. Äidiltä lahjaksi saamani hame jonka helman  keveys ja kauneus miellyttää, oli juuri sopiva. Hamosen kaveriksi kävi vaalean beige pehmoinen pusero ja ryhtiä toi vyö kultaisella yksityiskohdalla. Hattu vaihtui punaiseen tonttumyssyyn ja saappaatkin oransseihin villasukkiin. Rentoa mutta ihan nättiä jouluaatoksi, vai mitä sää sanot?


Tein eilen varapiirakan. Se on sellainen jonka voi syödä jos varsinainen ruoka ei maistukkaan. Valmistimme eilen sushia, herkkua jota ystävämme eivät olleet maistaneet aiemmin. Siksi varauduin varapiirakalla. Sushit kelpasivat, joten piirakka odottelee nyt jääkaapissa syöjäänsä. Luulen että minä syön sen. Huomena tipautan taas ruokavaliostani turhat hiilarit pois Afrikan matkaan asti, joten tämä on  nyt viimeinen mahdollisuus syödä jotain tämän kaltaista. Kyllä, nyt se on päätetty. Minä lähden jääkaapille.

Rentoa uudenvuoden ensimmäistä päivää, ja mitä mahtavinta loppuvuotta! Tehdäänkö siitä unelmiemme vuosi?

Ansku

9 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus, ihana tuo hame! Joo täällä myös ajatuskin uuden vuoden kuvien kaivamisesta on kovin raskas :D

  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Voihan varapiirakka! Minä aloitin tänään pienimuotoisen ruokaremontin, olisi 3 viikkoa aikaa hankkia bikinikunto reissuun, heh :) Karkkihammasta kolottaa jo nyt niiiiin paljon :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekat päivät on pirun vaikeita, mutta kun niiden yli pääsee, on fiilis mielettömän hyvä. Tsemppiä hurjasti, hyvin se menee kun vaan pitää suunsa kiinni :D

   Poista
 3. Aivan ihana tuo hattu! Ja muutenkin on kyllä sellainen asu, jonka voisin kuvitella itsekin pukevani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olinkin jo pitkään haaveillut karvahatusta :)

   Poista
 4. Todella kaunis asu! Itse aloitin aaton mekossa, mutta vaihtui nopeasti alkuillasta verkkareihin, kollariin ja villasukkiin.

  Minäkin teen muuten usein varapiirakan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saunan jälkeen minäkin löysin itseni lököhousuista :D

   Poista
 5. Tosi ihana asu ja varmasti sopinut täydellisesti myös tonttulakki ja ne villasukatkin tuohon settiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!