sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kotoisaa

Kello oli noin kolme viime yönä, kun vuorokauden matkustamisen jälkeen painoin vihdoin väsyneen pääni omaan tyynyyni, omassa sängyssäni. Kyllä vain on ihana taas olla kotona. Tällä hetkellä takana on kolme valvottua yötä. Olisin nukkunut varmasti iltaan asti, mutta aina niin reippaat matkakaverini heräsivät ajoissa. Luulen että heidän kahvihammastaan kolotti siihen malliin, että oli noustava sitä keittämään. Kuulemma Afrikkalainen kahvi ei ollut aivan parhaasta päästä.

Minäkin sain kupin käteeni. Rakkaasta ja niin tutusta Muumimukistani join vihreää teetä. Nyt tätä kirjoittaessani menossa on noin kymmenes kupillinen. Ihanaa palata arkeen. Kaipasin jatkuvaa vihreän teen lipittämistä. Itseasiassa kaipasin sitä reissussakin siinä määrin, että ostin kaupasta omat vihreät teet, jota sitten onnellisena hörpin aamupalalla.


Seuraavaksi lähden halaamaan äitiäni. Hän on ansainnut suuren rutistuksen kolmen viikon koiranhoitopestillään. Ja olipa keittiönpöydälle ilmestynyt kaunis ruusukimppukin, ja ikkunalaudalle vastapaistettuja korvapuusteja. Sanoinko jo että on ihana olla kotona?

Rentoa sunnuntain jatkoa!

Ansku

10 kommenttia:

 1. Tervetuloa Suomeen!! :)
  Ja kyllä täällä blogistaniassakin sun tarinoita on kaipailtu. Mukavaa, kun muutaman reissun päällä ehdit ja jaksoit kirjoittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla! <3 Kiitos.
   Olisi ollut ihana kirjoitellla useammin, mutta nettiyhteydet olivat kiven alla, ja pirun kallistakin se oli.

   Poista
 2. Tervetuloa kotiin! Se tunne, kun palaa pitkän matkan jälkeen kotiin on kyllä ihan huikea, osaa arvostaa asioita ihan eri tavalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä! Yöllä juhlin kotiinpaluuta valuttamalla suihkussa vettä suuhuni :D

   Poista
 3. Hienoa, että olet päässyt turvallisesti kotiin! :)
  Reissussa on aina ihanaa, mutta mikään ei voita kotiinpaluuta. Ja varsinkaan kun sulla on ollut korvapuustit ja ruusut odottamassa, täydellistä! <3
  Kuinka isosta aikerosta toipuminen sulla on edessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onneksi aikaero ei ollut juuri mitään! :D Väsymys johtuu siitä että viimeinen ns. ehyt yö meni penkin alle vatsavaivojen ja kuumuuden vuoksi. Toinen yö jäi kesken, kun herätä piti puoli2, kun lento lähti klo 5. Viime yö meni matkustellessa, Kotona oltiin kahdelta yöllä.
   Ruusut kyllä ilahdutti. Rakastan valkoisia kukkia <3

   Poista
 4. Tervetuloa! Ihana postaus:) Mäkin istuin eilen 10 tuntia autossa ja olo oli sen mukainen! Oli ihana päästä omaan sänkyyn. :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Suomeen! :) Maailmalla on mukavaa, mutta kotiin on aina yhtä ihana palata. Etenkin jos siellä odottaa korvapuusteja ja ruusuja! :P

  VastaaPoista
 6. Reissun yksi kohokohdista on kotiin palaaminen. Se on aina yhtä mukavaa! Teretulemasta ^_^ Mekin ehdittiin kotiutua teidän matkanne aikana! Ja kyllä, vielä kahden viikon jälkeenkin on IHANAA OLLA KOTONA!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!