tiistai 29. huhtikuuta 2014

Sähäkkä vai tyylikäs?

Yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa. 

Kevät keikkuen tulevi ja onneksi suuta vääristelevä talvi irvistelee kaukana tulevaisuudessa. Siitepölyn lisäksi kevät toi mukanaan jotain muutakin. Nimittäin auringon. Vaikka rakastankin valoa ja elän lämmöstä, on auringonsäteillä huonotkin puolensa. Ihan kuin ihokin, myös silmät on tärkeä suojata auringonsäteiltä. Nuo pikku vihulaiset kun voivat aiheuttaa mm. kaihia ja melanoomaa.

Sain ukoltani viime kesänä syntymäpäivälahjaksi kauan himoitsemani RayBanit. Lasit ovat olleet kovassa käytössä ja nyt sitten himottaisi hankkia uudet. Vaihtelu virkistää, näin se menee tässäkin asiassa.

Indiedaysin ja Instrumentariumin yhteistyökamppiksen puitteissa pääsin tutustumaan aurinko- ja silmälasivalikoimaan taannoisilla Indiedaysin bloggaajapäivillä, Instrun pisteellä. Yhdessä helposti lähestyttävältä tuntuneen myyjän kanssa etsimme meikämimmille parit aurinkolasit, jotka päässä kävin sitten kuvauttamassa itseni valokuvauspisteellä. Tällaiset valitsin:

Haluan että laseissani on sitä jotain. Ihan peruspokat kun ovat auttamatta tylsät. Nämä allaolevat arskat ovat personalliset ja sähäkät. Tykkään! Toisaalta, onko näissä liikaa samaa tyyliä kuin vanhoissa laseissani?


Tuo ajatus mielessäni testasin vähän klassisempia, mutta hirmu tyylikkäitä aurinkolaseja. Hmm. Kummatkin ovat hyvät. Mutta kummat olisivat paremmat? Mitä olet mieltä? Olen itse ehkä noiden sähäköiden kannalla sitten kuitenkin. Ovat enemmän tyyliseni.


Innostuin lopuksi testaamaan vielä silmälasejakin. Nämä olisivat ihanan raikkaat ja keveät. Tuli ihan runotyttömäinen olo. Persikanväriset sangat yhdessä vaaleanruskean kanssa loivat oikein onnistueen värimaailman laseihin.


Jos sielä ruudun takana kutkuttelee ajatus uusista aurinkolaseista, kannattaa poiketa Indiedaysin sivuilla(klik), ja osallistua arvontaan. Sivuilla näet liudan bloggaajia valitsemissaan laseissa. Valitset vain lempparisi ja jätät yhteystietosi. Heleppoo kun heinänteko. Jotta arvontaonnea sitten vain!

..ja mukavaa päivää tietenkin!

Ansku

19 kommenttia:

 1. Molemmat kyllä sopivat sulle tosi hyvin, mutta ehkä mäkin kallistun kuitenkin noiden ensimmäisten pokien puoleen. Vähän enemmän sun tyyliset, kuten sanoit :) Ja voi että noita silmälaseja, niin söpöt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tahdon nää lasit kyllä! ...vaan oisko turha satsaus, vanhojakaan juuri koskaan muista käyttää :D

   Poista
 2. Kyllä minäkin noitten sähäköiden puoleen käännyn. Toiset on vaan liian pliisut ei voi minkään. :)

  VastaaPoista
 3. Minä kääntyisin ylempien puoleen. Ja nuo silmälasit, ne sopivat aivan upeasti sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan ookki aika södet lasit! :)

   Poista
 4. Ylimmät ehdottomasti...:) ja silmälasit ovat ihanat!

  VastaaPoista
 5. Noi jälkimmäiset aret on mageet, ei tulis ihana jokaisella samanlaisia vastaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tulis kyllä, oot ihan oikeassa :D

   Poista
 6. Kävin jo eilen kurkkimassa, mutten osannut silloin päättää, kummat lasit olisi paremmat, sillä molemmat ovat hienot! Ehkä kallistuisin hyvin pienellä marginaalilla kuitenkin ylempien puolelle :)

  VastaaPoista
 7. Sähäkät ehdottomasti, vaikkeivät toisetkaan huonot ole ollenkaan! Ja lasit on myös päheet :)
  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös sinne huippuvaput, vaikka illan puolella jo mennäänkin :D

   Poista
 8. Tummemmalla linssillä näyttää paremmalta kuin läpinäkyvällä!

  VastaaPoista
 9. Ensimmäiset on upeat! Peukku niille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä niin kävi että ne vei voiton :D

   Poista
 10. Vau, sulle sopii kyllä nuo kaikki niin upeasti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!