maanantai 14. huhtikuuta 2014

Viime lauantain juhlakampaus

Silloin kun Indiedaysin iltajuhlakutsu tupsahti sähköpostiini, palasin mielessäni viime syksyyn ja hotellin vessaan. Siellä minä hikoilin tuijottaessani itseäni peilistä täysissä juhlatamineissa mutta hiukset edelleen laittamatta. Päädyin sitten ponnariin. Kyllä vain. Tänä vuonna en halunnut käyvän samoin.

Oi onnea, pääsin nimittäin tälläkertaa istahtamaan kampaajan penkkiin paikkaan, jonka ohi olen niin monta kertaa kävellyt, ja jonne olen toivonut joskus pääseväni. Keskeinen paikka ja upeat valtavan kokoiset ikkunat sen tekivät.

Sisällä Salon Titti Haapalan kampaamossa on hyvä tunnelma. On valoa, on tilaa ja on kauniita yksityiskohtia. En voinut lakata ihailemasta valtavan kokoisia kaaren mallisia ikkunoita joiden leveille ikkunalaudoille oli aseteltu lempikukkiani Orkideoita. Erityismaininnan ansaitsevat myös katon kauniit valot. Ja se että tässä kampaamossa saa käteensä viikonloppuisin lasillisen skumppaa. Niin ja tietenkin maininnan ansaitsee mitä mukavin ja taitavin Kalle kampaaja!

Kalle taikoi jostain cappuccinon, ja alkoi sitten työhön. On ihana huomata kuinka joidenkin ihmisten kanssa vain synkkaa ja keskustelu soljuu eteenpäin. Kalle on tällainen ihminen. Aika kuluu kuin huomaamatta. Tukanlaiton lomassa oli yht`äkkiä käyty läpi mm. hänen jännittävät työkokemuksensa Karibian mereltä, sekä minun kokemukseni taannoiselta safarilta. Ja kampaus, se oli juuri sellainen joka sopi juhla-asuuni kuin nenä päähän.


Kampaamo on ollut paikallaan keskellä pääkaupunkiamme jo parikymmentä vuotta, osoitteessa Kalevankatu 3, Helsinki. Kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi löydät täältä myös kauneushoitolan.

Kiitos Salon Titti Haapala ja Kalle!

Palataan viikonlopun juhlatunnelmiin vielä myöhemmin. Mukavaa päivää teille!

Ansku

Postaus tehty yhteistyössä Salon Titti Haapalan kanssa

21 kommenttia:

 1. Kampauksesi oli kyllä niin upea!! Ja ihan kirjaimellisesti kruunasi kokonaisuuden :) Ja tuo kyllä kivasti pientä luksusta valmistautumiseen kun ei tarvitse itse väkertää hiusten kanssa, vaan voi istahtaa ammattilaisen eteen ja ihan vain rentoutua. Arjen pieniä ylellisyyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! <3 Joo niin totta. Olisihan se ihana osata tehdä edes jotain tukalleen mutta ei niin ei :D Kiva että jotkut osaa!

   Poista
 2. Sun tukka ja koko asu oli tosi makea kyllä! :) Ja hei, sun kommentti siihen mun uusimpaan postaukseen katosi jonnekin taivaan tuuliin, ette ihmettele kun sitä ei nyt enää näy... :/ Ihana blogger, mur.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, perus. Blogger ei tykkää musta :D

   Poista
 3. Kaunis kampaus! Se on kyllä niin parasta kun ammattilainen laittaa tukan. :)

  VastaaPoista
 4. Hääkampauspaikkani ja tyylikäs nuttura! :) Toivottavasti oli mukavat juhlat, itse olin polttareissa koko viikonlopun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa. Olispa ollut hauska suakin tavata! Ehkä ensi kerralla :)

   Poista
 5. Upea kampaus, sopii piirteisiisi todella hyvin!

  VastaaPoista
 6. Oi miten kaunis kampaus!!! Ihanan muhkea! ♥ Pitäisi kyllä itsekin enemmän panostaa ja käydä hieman useammin kampaajalla laittamassa hiuksensa juhliin, on ne vaan ihan erimaata silloin.

  VastaaPoista
 7. Sä olet kyllä kaunis aina. Oli sulla sitten kampausta tai ei. :)

  VastaaPoista
 8. Ihana kampaus! Tuo sun tukka on kyllä mieletön!! <3

  VastaaPoista
 9. Kampaus oli kyllä niin kaunis, vieläkin ihmettelen, miten siitä loihdittiin niin muhkea. Mutta kyllä se ammattilainen vaan osaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl sitä vaan tupeerauksella saa ihmeitä aikaan :)

   Poista
 10. Tietääkö kukaan missä Kalle Hänninen nykyään on?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!