maanantai 26. toukokuuta 2014

Kaislikossa mulahtaa

Vietin eilen vapaapäivää. Heräsin vasta, kun tuntui siltä että aurinko kiinnosti enemmän kuin pehmoinen peitto. Pukeuduin rennosti lököhousuihin, ja herkuttelin (viimeistä kertaa muutamaan päivään, koska nysseloppuu. Näin maanantain kunnaksi alkaa terveellinen elämä taas). Iltapäivällä keksimme lähteä Aulangon joutsenlammelle jätskille koirien kanssa.


Päivä oli kuuma, eikä meidän autoa ole varusteltu sellaisilla hienouksilla kuin ilmastointi. Siksi pysähdyimme jo ennen joutsenlampea, jotta karvaturrit voisivat vilvoitella vähän vedentuntumassa. Vaan eihän me ehditty edes rantaan saakka, kun jo alkoi sataa. Jossain salamoi, ja ajoittain jyrisikin. Kipitimme juoksujalkaa autoon, ja manaillen otimme suunnan kohti kotia. Ei niitä joutsenia viitsi vesisateessa katsella.


Turengissa sijaitseva Suviranta on siitä kiva terassikahvila, että sen lisäksi että sielä on mahdollisuus päästä katon alle suojaan, on terdelle tervetulleita myös koirat. Heillä on haukuille jopa omat ruokalistat!

Perille päästyämme sadekin jo lakkasi, ja jäde maistui herkulliselta. Illan suussa poikkesimme vielä rannalla, ja Hertta meni ekaa kertaa uimaan, tosin vahingossa. Koirat juoksivat kilpaa kaislikossa, ja sitten tuo nuorempi mulasi. Säntäsin jo pelastusasemiin, kun pieni pääsikin rämpimään rantaan. Saa nähdä uskaltaako vielä uimaan. Vaikka onhan tuo aika rohkea tapaus kyllä.

Ihan vielä en ole saanut kuvia kokoon lauantain blogitilaisuudesta, mutta jahka kerkiä, kerron teille päivästä. Oli kivaa, ja minä olen jo ihan täpinöissäni suunittelemassa uutta juttua!

Mukavaa päivää!

12 kommenttia:

 1. Voi Ansku, sinä ihana, upea, mahtava ilmestys♥
  Kiitos ihan miljoonasti huipuista bileistä, parhaasta jäätelöseurasta ja muuten vaan kaikesta ♥ Mä olen edelleen yhtä hymyä ja toivon, että pääsen pian tapamaan sinuakin uudelleen ♥ Mun elämäni ensimmäiset blogibileet jätti kyllä niin mahtavan tunteen, että vieläkään ei oikein pysty käsittämään, että missä sitä oikein oli. Kiitos siis upeus ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Ihanat housut - ja itse olet kyllä kaunis kuin mikä! Olet tyylisi löytänyt ja se näkyy.

  VastaaPoista
 3. Me poikettiin eilen suvirannassa :)
  Ihanat pökät ja kengät ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiikä, miten ei osuttu samaan aikaan!!! Millon saadaan tulla katsoon pikkuista??? <3 <3

   Poista
 4. Voi älä niitä kuvia ressaa, laitat kun laitat ne kuvat. Olet vaan aina niin yhtä ihana ja upea ilmestys. Ihanan aurinkoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Joo, mitä sitä turhia ressaa.. Mä vaan olen niin kärsimätön että kaikki mulle heti nyt :D

   Kiitos, itse olet! <3

   Poista
 5. Voi pikkuista mulahtelijaa. <3 Meidän Eppua ei saa järveen kuin kantamalla. Sieltä se sitten polskii nopeasti takaisin rantaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Voi Eppua <3 <3 Saas nähdä minkälainen uimamaisteri Hertasta tulee :D

   Poista
 6. Mistä tommoset upeet sandaalit saa? Vautsivau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aleksi 13, ja Your face muistaakseni, mutta hitsi nää on jo vanhat :/

   Poista

Kiitos kommentistasi!