torstai 29. toukokuuta 2014

Kaunis kukkanen, parempi mieli

Siinä se nyt muikistelee. Onnellisena kauniin kukkasen vierellä. Vain hetkeä aikaisemmin olisi kuva näyttänyt jokseenkin erilaiselta. Siinä olisi ollut kiukusta punehtuneet kasvot, vähän tuskanhikeä ja pään yläpuolella kelluvassa puhekuplassa jokunen ärräpää.

Yritin eilen valmistella postausta viime lauantaisesta blogitapaamisesta. Kuitenkin joko Blogger tai Dropbox kiukutteli siinä määrin, ettei valmista tullut. Dropbox on kyllä oikutellut viime aikoina turhan usein, ja suhteemme on ollut koetuksella. Nyt myös Bloggerin ja aiemmin mainitun pilvipalvelun välit ovat jokseenkin kireät, yhteydet kun eivät tunnu pelaavan.

Eilen en siis saanut postausta valmiiksi, mutta pyyhin kuitenkin kiukun kyyneleet nähdessäni etupihalle ilmestyneen kukkakaunottaren. Äiti ja mummu olivat olleet asialla, kiitos siis siitä! Ei harmita enään yhtään niin paljon, vaikka kukkanen varsinaisesti Janille, eilisen syntymäpäiväsankarille olikin.


Tänään tiedossa on työpäivä, pentutapaaminen Hertan kasvattajan luona ja illalla, perhana soikoon, se postauksen teko. Sain kuin sainkin nimittäin kuvat ajettua Dropboxin kautta Bloggeriin, tosin lyhentämällä linkkiä. Yksi ylimäärinen vaihe ei oikein miellytä, ja pohdinkin nyt mikä pilvipalvelu tms. olisi parempi.

Ehdotuksia? Mitä te muut bloggaajat käytätte?

Rentouttavaa helatorstaita!

Ansku

6 kommenttia:

 1. Itse käytän Picasan verkkoalbumeja kuvien siirtämiseen Bloggeriin ja on toiminut todella hyvin ilman mitään ongelmia! :)

  VastaaPoista
 2. Minulla myös käytössä sama kuin Kaisalla, suosittelen :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi, mä haluan kans ihania amppeleita meidän pihalle, kunhan vain saisi aikaseksi ostaa :p I

  VastaaPoista
 4. Ihana amppeli! Minun tarttisi kanssa hankkia, olisi meinaan amppelitomaattikin äidin idättämänä odottamassa istutusta.

  VastaaPoista
 5. Flickriä käytän! :) Se toimii yleensä aina ja silloin kun ei toimi, turvaudun bloggeriin.

  VastaaPoista
 6. Ihana nainen kukkasen vierellä. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!