maanantai 23. kesäkuuta 2014

Avainsanoja

Edessäni oli vihko ja kynä. Olo oli ällöttävä, turvonnut ja inhottava. Siihen ne sitten muodostuivat, avainsanat vihkon sivulle. Otin oikein kuvankin kännykkääni, jotta voin vaikeana hetkenä lukea sen fiiliksen, ja toivottavasti lasken korvapuustin kädestäni.

Juhannuksena(kin) tuli vedettyä herkkuöverit. Tunnustaudun tunnesyöjäksi. Nyt kun mieli on on ollut harmaa ja olo uupunut, on suklaa maistunut. Kun olen ollut iloinen, olen palkinnut itseni herkuilla. Vaikka liikunkin aktiivisesti, se ei riitä. Nyt täytyy ottaa itseä niskasta kiinni.


Seuraavan kuvan terveelliset ainekset ovat kuuluneet ruokavaliooni koko ajan, luojan kiitos. Mutta nyt on niiden vuoro esittää pääosaa, kun hylkään taas valkoisen jauhon ja sokerin.

Aamu alkoi kahdeksan kilometrin juoksulenkillä. Alunperin olisi ollut salitreenin vuoro. Vaan meninkin fiiliksen mukaan. Ei suorittamista, se on pääasia. Tsemppiä. Minulle ja teille muille.


Ansku

9 kommenttia:

 1. No nyt on ruokavalio mun makuun! Tsemppiä! Täällä vain maha kasvaa, vaikka mikään ei pysy sisällä :D Lohdullista. SIlti juhlin, kun paino oli vähän noussut. Ensi keväänä tilanne lienee päinvastoin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Niin se taitaa mennä, olen kuullu. Omaa kokemusta ei moisesta ainakaan vielä ole :)

   Poista
 2. Tuttu tunne. Itsellä menee kanssa namia pääasiassa lakua ja salmiakkia silloin överi paljon, kun mieli on maassa ja sit toisaaltaan palkitsen itseni herkuilla. Onneksi en ole suklaaseen, pullaan tai roskaruokaan koukuttunut. Ainoastaan karkkiin.
  Nyt menossa kolmas viikko sokerin ja karkin vähennystä ja olo on huomattavasti energisempi, kevyempi ja pirteämpi. :)
  Mut muistan tuon tunteen ja sitä en halua.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja jaksamista Ansku! Kyllä sä siihen pystyt!

  VastaaPoista
 4. Pitäisköhän munkin nyt tällä kertaa lähteä mukaan tohon sun juttuun - uhkaavasti kun se oma reissukin siellä alkaa häämöttämään ja paniikki kasvamaan!!
  Tsemppiä isosti nyt sinulle ainakin!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja sulle kans tsempit jos lähdet hommaan! :D

   Poista
 5. Tuo teksti voisi ihan hyvin olla minun kynästäni. Täälläkin herkuteltiin pitkin juhannusta, ja siihen perään vielä koko Köpiksen reissu. Nyt saamari itseä niskasta kiinni, ja sokerit sun muut turhat pullamössöt roskakoriin! Miten mä olen taas näin saamaton..?

  Tsempit sulle ja mulle (ja muillekin) :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!