maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kaksi tyyliä

Kuljin taannoin kaksi päivää beigessä puolihameessa, balleriinoissa ja värikkäässä kuosipuserossa. Periaatteessa pidin kokonaisuudesta, mutta jokin siinä mätti.

Hah! Tyylihän oli makuuni hintsusti liian klassinen, enkä siksi kokenut oloani asussa kovinkaan kotoisaksi, tajusin. Niin, käytän tosiaankin sanaa klassinen, vaikka tyylin kannattajat saattavatkin nyt nostella kulmakarvojaan ihmeissään. Beige, polviin asti ulottava hamonen yhdistettynä balleriinoihin nyt vaan on minusta sen verran  tätimäinen klassinen pari, ettei asiaa auttanut edes Afrikka-printtipusero ja lempilaukkuni.

Kaivoin esiin mustat asusteet; aurinkolasit, vyön, niittilaukun sekä korkkarit, ja näin kokonaisuus sai tarvittavaa asennetta. Pienillä asioilla on merkitystä, vai mitä olette mieltä?


Haluaisin kiittää teitä aiempaan postaukseen saamistani kommenteista. Olen tosiaankin tällähetkellä aika hukassa, kun mietin tulevaisuuttani. Haluaisin löytää paikkani työelämässä, mutta alan olla niin uupunut, että asioiden järjestelyt tuntuvat vaikeilta. Varsinkin kun en tiedä mitä tekisin. Kaipaisin lepoa ja lomaa, jotta jaksaisin taas jatkaa. Loma koittaa elokuussa, mutta ennen sitä on edessä vielä rankat ajat, hoitajan näkökulmasta katsottuna. Jos sielä ruudun takana on muitakin hoitotyön tekijöitä, tsemppiä teillekin kesään!

Ansku

14 kommenttia:

 1. Todellakin on merkistystä. Vasuri sata kertaa parempi! =)

  VastaaPoista
 2. Joo, näyttäisi pitävän paikkansa:) Vaikka useimmiten tulee vedettyä ballerinat tai lenkkarit jalkaan!

  VastaaPoista
 3. Jokaiselle meille on paikkamme täällä maailmassa, vaikka välillä olemmekin ihan hukassa. Anna kesän vietellä kauneudellaan ja pidä parin kolmen päivän ajattelutauko asiasta. Helpottaa ja selkiyttää ajatuksia kummasti :)

  VastaaPoista
 4. Kumpikin on kaunis kokonaisuus, mutta kyllä vasemman puoleinen on enemmän omaan makuuni. Oikean puoleinen olisi kyllä aivan ihana sunnuntain casual kokonaisuus. Kummallakin paikkansa, mutta näin arkena sanon, että vasemman puoleinen parempi ;)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä kesätuulten pyörteisiin. <3

  Ja tyyleistä molemmat sopivat kyllä sinulle erinomaisesti! :)

  VastaaPoista
 6. Sun hiukset ovat mielettömän kauniit:) Onko sulla jotain erityisiä hiustenhoitovinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! No itseasiassa ei mitään kovinkaan eristyistä, lähinnä ovat hyvässä kunnossa kun en ole värjännyt niitä paiin vuoteen :D Hyvät, kosteuttavat hoitoaineet on kyllä käytössä, niitä ilman en pärjäisi :)

   Poista
 7. On kyllä huomattavasti parempi tuo vasemmanpuoleinen :) Ihan pelkkä vyökin tekee todella paljon, korkokengät vielä vähän lisää :)

  VastaaPoista
 8. Jesh, ehdottomasti enemmän sinun näköisesi tuo vasemmanpuoleinen stailaus. Ja omaakin silmää miellyttää enemmän! Tuo paita on kyllä tosi kaunis.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!