tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kaksin aina kaunihimpi

Viittaan otsikolla vanhaan sanontaan. Ja niin, onhan se totta, että yksin on vaikea tehdä joitakin asioita. On vaikeaa käydä syvällistä keskustelua(ellei satu omistamaan sivupersoonaa)yksinään, tai skabata käden väännön mestaruudesta, vain itseään vastaan. Tai järjestää blogitilaisuutta.

Minä järjestin kauan haaveilemani blogitilaisuuden toukokuussa, mutta en suinkaan yksin. Mieheni oli paikanpäällä asti auttamassa, enkä olisi pärjännyt ilman häntä. Siskoani konsultoin kun eteen tuli ongelmia. Heidän lisäkseen minua auttamassa oli yhteistyökumppaneita, joista yksi, Original Sokos Hotel Vaakuna, oli isoimmassa osassa.

Tilaisuus järjestettiin hotellin kanssa yhteistyönä, heidän tiloissaan. Varsinainen osuus tapahtui Olohuoneeksi-kutsutussa tilassa, mutta poikkesivatpa bloggaajat myös kurkistamassa kahteen hotellin sviiteistä. Hotelli on remontissa, ja puolet huoneista on jo käyty läpi. Hotellin sviitit olivat jo saaneet uuden ulkoasun. Niistä toisen, on sisustanut Teuvo Loman, omalla veikeän kekseliäällä tyylillään. Tunnustaudun faniksi.

On arjen luksusta, miksei juhlankin, että sviittiyön hintaan sisältyy sekä kuohuviinipullo, että myös Teuvo Lomanin sisustuskirja.  

Sviitti on pullollaan tarkoin harkittuja yksityiskohtia, joita ihastelin pitkään kun tutustuin huoneeseen. Mm. palapelimatot, epäsymmetrinen sivupöytä, kaunis lasipöytä keskellä olohuonetta, leijuvat yöpöydät upeilla valoilla, Teuvon käsinmaalaamat yövalot sängyn yläpuolella, sekä lasinen sängynpääty ihastuttivat. Näin muutaman mainitakseni.

Eivätkä ne näköalatkaan pöllömmät ole. Sviitin parvekkeella voi saunomisen jälkeen viilentyä skumppalasi kädessään, ja ihailla upeaa Vanajavesinäkymää.

Kiitokseksi vierailusta, arvoimme Vaakunan kanssa hotelliyön tässä upeassa sviitissä yhdelle bloggaajalle. Voittaja on arvottu. Hän on upea kaunotar Anna, Girly style-blogista.

Tervetuloa taas Hämeenlinnaan Anna!


Valtavan iso kiitos vielä Original Sokos Hotellin väelle yhteistyöstä!

Blogitilaisuudessa vierailivat huikeat Kumman kaa-mimmit, Minna Koskela ja Heli Sutela. Naisten luoma Kumman kaa-komediasarja vetoaa meikäläisen ikäluokkaan(eikä mikään tod. kerro naisten omasta elämästä), ja varmaan aika moneen muuhunkin, joten oli huippuhieno juttu että he pääsivät ihastuttamaan meitä vierailullaan. Antoivatpa he vielä sarjakuvakirjatkin signeerattuina muistoksi!

Lämmin kiitos teille, että olitte mukana.


Kauneusvarikko, jota pyörittää äärimmäisen ahkera, sinnikäs ja taitava ystäväni, Mari Heinonen, kiharsi, väkersi ja letitti bloggaajien hiukset upeiksi. Marin kanssa hiuksia laittamassa oli Jaana, joka tekee myös ripsienpidennyksiä NellaBella-nimen alla. Kampausten lisäksi naiset lahjoivat bloggaajia pussukalla, joka sisälsi BareFaced-minimineraalipuuterit, sekä Four Reasons-hiuslakkaa. Iso kiitos teille kun olitte mukana.


Matex, tuo pitkänlinjan Suomalainen laatuyritys, joka on perustettu vuonna 1955, oli myös mukana blogihulinoissa. Silloin alussa, 1955, solmiot tehtiin käsityönä, mutta kun yritys laajeni ja pystyyn pistettiin oma myymälä, tuli kuvioihin mukaan myös ompelu- ja erikoiskoneet. Ja tarina jatkuu...

Olen äärimmäisen iloinen että Matex lähti blogitilaisuuteen mukaan, ja saan näin osaltani tuoda Matexia ja heidän kauniita tuotteitaan esille. Suuri kiitos teille.


Sisareni innostui Aloe Vera-tuotteista samoihin aikoihin, kun me Janin kanssa tutustuimme kasviin Filippiinien reissullamme. Sielä paikalliset naiset murskasivat käsissään tätä mehikasvia, ja levittivät geelimäisen hyytelön auringon polttamille olkapäillemme. Kuumotus helpotti heti, ja punoitus alkoi pian laskea.

Sisareni innoittamana kokeilin sitten Foreverin Aloe Vera-geelijuomaa, josta pidin valtavasti. Aloe Vera sisältää veden lisäksi ainutlaatuisen yhdistelmän aineita, jotka ovat kehollemme välttämättömiä. Yhdessä nämä aineet, mm. vitamiinit ja mineraalit, ovat aikamoinen tehopakkaus.

Foreverin edustaja oli paikanpäällä kertomassa bloggaajille Aloe Veran hienoista ominaisuuksista. Suosittelen tutustumaan tähän ihmeelliseen ja luonnolliseen tuotteeseen. Kiitos Forever, että olitte mukana ja ilahdutitte meitä tuotelahjalla!


Jos tarvitsen Spirulinaa tai muita tuikitärkeitä ravintolisiä, käännyn Puhdistamon puoleen. Siksi, koska uskon tuotteiden laatuun. Olen havainnut valmisteet hyviksi ja puhun mielelläni niiden puolesta. Puhdistamo kertoo, että laatu on heille ykkösasia. Tästä suuri plussapiste. Sain ilokseni sujauttaa bloggaajien lahjapussukoihin Puhdistamon tuotteita, siitä kiitokset Puhdistamon väelle!


Blogitilaisuutta järjestellessäni, törmäsin suomalaiseen paperikassivalmistajaan, Cabassiin. Huomasin, että useimat paperikassit tulevat meren takaa, ja Cabassi onkin ainut kotimainen paperikassivalmistaja. Tämä herätti heti mielenkiintoni. Asiaa lisää tutkiessani kävi ilmi, että suurin osa kasseista on täysin kierrätettäviä, ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi kotimaisesta työstä. Haluan esittää kiitokseni tälle mainiolle Valkeakoskelaiselle, 30-vuotiaalle perheyritykselle, että sain antaa bloggaajien lahjat juuri teidän kasseissanne. Kiitos!

Olen joskus saattanut mainita pitäväni kukista. Voisin ihailla kauniita kukkasia loputtomiin. Ei siis ole ihme, että olin innoissani kun Kaisan Kukka toimitti blogitilaisuuteen kauniita somistuksia, sekä upeita kukkia. Kaisan Kukka on Hämeenlinnalainen kukkakauppa, jolle on myönnetty Laadukas kukkakauppa-merkki. Enkä ihmettele. Poikkesin liikkeessä, ja sielä nuo mukavat ja ammattitaitoiset henkilökunnan jäsenet palvelivat asiakkaita hymyissä suin, selvästi työstään nauttien. Kukkakaupan ilme oli kuin unelma. Suosittelen, käy tutustumassa. Naiset rakensivat kauppaan juuri pikku-Dubaita! 
Valtavasti kiitoksia teille, kun teitte blogitilaisuudesta kauniin!


Mielessäni pyörii jos jonkinlaista ideaa seuraavaa tilaisuutta ajatellen. Toivottavasti saan mahdollisuuden järjestää jotain tällaista uudestaan, ja toivottavasti mahdollisimman moni haluaisi tulla paikalle!

Nyt toivotan teille valtavan ihanaa, vaikkakin kylmää kesäkuista tiistai-päivää!

Ansku

9 kommenttia:

 1. Onnea Anna! <3
  Kiitos vielä kerran Ansku, oli huikean kiva, ikimuistoinen päivä <3 Minä jään odottelemaan innolla mitä mahdatkaan keksiä seuraavaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla jos piditte :) Nähdään taas!

   Poista
 2. Ihana päivä oli, kiitos vielä kerran siitä! Mä olen kieli pitkällä odottanut että osuisipa arpaonni, harmi ettei osunut ja onnea Annalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, olisipa voinut arpoa vaikka kolmekin yötä, olisi kiva saada teitä taas tänne :D

   Poista
 3. Kiitos vielä kerran <3
  Onnea Annalle!

  VastaaPoista
 4. Kääks, eikö mun kommentti tähän ole tullut? Pöh, ilmeisesti katosi jonnekin bittiavaruuteen vaikka näytti mulla lähteneen ihan normaalisti! Kovasti vain siinä kiittelin päivästä ja yhdestä upeasta kesämuistosta, mutta käyhän tämä näinkin, eli kiitos siis vielä kerran upeasta päivästä <3

  VastaaPoista
 5. Päivä näyttää niiiin ihanalle!!! ♥ ♥ Harmittaa aivan valtavasti etten päässyt tulemaan!!! Aivan huippuja yhteistyökumppaneita olet saanut mukaan!!! ♥ Mä jään niin innolla odottamaan uutta päivää ;) Ja Kaisan kukka on kyllä loistava, heiltä saa niin paljon apua ja ideoita ♥ ♥

  VastaaPoista
 6. Päivä oli kyllä yksi elämäni upeimmista, oli niin mahtavaa♥ Kiitos siis Ansku ihanuus vielä♥
  Ja onnea paljon Annalle voitosta♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!