sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Suojavaatteet

Tuolit reunustivat pitkää pöytää, joka oli aseteltu vanhaan kuivuriin. DJ:n tarvikkeet olivat heti sisään astuessa vasemmalla, ja niiden takana kitara, tuoli ja nuottiteline. Värivalot toivat jännittävää biletunnelmaa kauniiseen tilaan, joka oli saatu äärimmäisen viihtyisäksi ja mielenkiintoiseksi.

Yritän tässä kuvailla teille tilaa, jossa eilen juhlimme nelikymppisiä. Kamera jäi kotiin, ja sekös nyt harmittaa kun kuvattaa olisi ollut. Syytän ärsyttävää uupumustani, mikä on alkanut haittaamaan myös bloggaamista. Olen kyllä asiasta tietoinen, ja yritän puuttua siihen parhaani mukaan. Eilen tein jopa rentoutus/läsnäoloharjoituksen, josta lisää joskus myöhemmin. Mutta palataan vielä eiliseen.

Ensin suunittelin pukeutuvani värikkäästi ja kesäisesti, mutta sitten kaipasinkin päälleni jonkinlaista "suojavaatetta". Enkä nyt tarkoita sellaisia infektio-osastoiden vermeitä - visiirejä ja suojatakkeja - vaan niitä, jotka saavat olon tuntumaan mukavalta ja rennolta. Eilen ei ollut hinku pujottaa jalkoja korkkareihin, vaan halusin helliä kinttujani pehmoisissa tossuissa. Lempilaukku olalle, päähän turbaani ja jalkaan mukavat lököhousut. Näillä mentiin. Ja olo, se oli ihan ok. Mutta mikäs sielä oli juhliessa, kuivuri ja piha täynnä mukavia ihmisiä! Tosin eilen oli aika kylmä. Hengitys höyrysi viilentyvässä kesäillassa, ja villatakkia piti vyöttää jossainvaiheessa tiukemmin ympärilleen. Siinä vaiheessa kun Bacardi-vesikään ei enään lämmittänyt, poistuime kohti kotia, kävellen, läpi usvaisen pellon.


Onnea vielä nelikympiselle Lasselle, joka ei näytä päivääkään yli kolmekymppiseltä. Kiitos hauskoista juhlista!

Auringontäyteistä sunnuntain jatkoa!

Ansku

10 kommenttia:

 1. Toi turbaani on täydellinen! Mistä oot löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla löytö Seppälästä, muutaman vuoden takaa :)

   Poista
 2. IHANA!...siis toi koko asu.

  VastaaPoista
 3. Oo, turbaani sopii sulle tosi hyvin ja muutenkin ihana asu! Aurinkoista viikkoa murunen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla!

   Kuin myös <3 <3

   Poista
 4. Ihanan rento ja sinun näköinen asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla että olet sitä mieltä :)

   Poista
 5. Voi kun kiva ja kauniin rento kokonaisuus! <3

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka kaunis, rento ja tyylikäs kokonaisuus! Ihanaa juhannuksen odotusta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!