lauantai 19. heinäkuuta 2014

Arki

Yhdeksän, on luku joka vastaa työpäivieni määrää ennen kesälomaani. Sitä odotettua ajanjaksoa, jolloin huokaisen helpotuksesta. Ja tiedättekö, kesäloman jälkeen en palaakkaan enään samanlaiseen arkeen kuin normaalisti. En oikein käsitä tätä vielä, enkä uskalla puhua asiasta enempää, sillä tiedättehän sanonnan: kell onni on, se onnen kätkeköön. Pelkään, että jos julistan asioitani ihan kaikkien kuullen, tipahdan tältä hattaran kevyeltä pilveltäni, ja rymähdän naama edellä risukasaan. Siihen samaan, johon olen jo niin monesti mennä rämähtänyt.

Kun asiat loksahtelevat uomiinsa, kerron täälä blogissanikin miltä tulevaisuuteni näyttää. Palataan siis ihan pian! Sitä ennen, aion juhlia festareita, käydä töissä, huhkia kuntosalilla ja nauttia kesästä työn lomassa. Aloitan festareista. Ne ovat tänään!


Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Ansku


P.s: Kuvan asu parin päivän takaa.

P.p.s: Jos kiinnostaa seurata meikäläistä Instagrammissa, löydät minut nimellä: annamaria_shoeloverblog

17 kommenttia:

 1. Onpa kiva asu ja kauniinvärinen tuo mekko! Hmmm uutisia, mitäköhän alat puuhastelemaan?! :P

  VastaaPoista
 2. Käääk, mitä mitä uutisia?! :P Mutta aivan ihanaa kuulla, jos palaset loksahtelee paikalleen! Olen itsekin vähän sellainen, että en uskalla juhlistaa mitään uusia juttuja turhan aikaisin. Ettei sitten tosiaan rymähdä siihen risukasaan. Ikuinen pessimisti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! No ei mitään maailmaa mullistavaa, paisti mun tietenkin :D Ja hei, pessimisti ei pety. Näin se menee :)

   Poista
 3. Onpas kauniin kivan värinen tuo mekko ja muutenkin ihanan raika asukokonaisuus. Uutisten kertomista odotellessa tottakai, mutta kesästä nauttiminen menköön kaiken edelle!

  VastaaPoista
 4. Voi että, kuulostaapa niin jännittävältä, etten malta odottaa uutisia!! :) Tiedän kyllä hyvin tunteen, mulla on sama juttu, en todellakaan ole ihan ensimmäisenä kuuluttumassa tärkeitä juttuja ympäriinsä, vaan haluan jotenkin "vamistua" että kaikki menee kuten pitää ennen kuin tuuletan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei vaan jotenkin toimi toisinpäin. Sitten saisi pian olla kertomassa miksei asiat menneetkään niin kuin suunitteli :D

   Poista
 5. Vau, kuulostaapa hyvältä ja NIIIN mielenkiintoiselta! Uutisia odotellen :)

  VastaaPoista
 6. Siistiä! Hei laitan facen puolella sen ryhmäviestin, unohdin siihen sun viestiin vastata - ylläri! ;) Ja hei mitkäs noi ihanat popot on? Ihanaa lomaa, muisk*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiva! Laita niin palataan asiaan sitten :D Eiks ookkin muuten aika kivat popot?! Ihan lempparit kyllä nyt :)

   Poista
 7. Haha, onneksi ei yhtään mielenkiinto herännyt :D Ymmärrän täysin sen ettei halua kuulutella kaikelle kansalle ennen täyttä varmuutta, itsekin olen vähän samanlainen asioiden suhteen. Ihana kesäasu ja aivan ihanaa loman aloitusta sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässäkin asiassa pessiisti ei pety-sanonta pätee :D Kiitos! <3

   Poista
 8. Oih, jänskää! Täällä jo malttamattomana odotellaan uutisia :)
  Asu kohlahtaa jälleen kerran <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!