perjantai 4. heinäkuuta 2014

Joku roti

Nyt se on tapahtunut. Sisustuskärpänen pääsi puraisemaan. Olenkin odotellut moista tapahtumaa, itseasiassa jo aika kauan. Oikeastaan siitä asti kun muutimme keltaiseen taloomme, melkein kolme vuotta sitten. Ostimme silloin yhdessä hötäkässä sohvan, maton, olohuoneen tv-tason, keittiönpöydän ja tuolit. Siihen se sitten jäi. Pikkuhiljaa yksi kerrallaan löytyivät makkariin yöpöydät, mutta muuten mitään mullistavaa ei ole tapahtunut. Oli siis jo aikakin, että fiilis sisustamiseen löytyi. Tai oikeastaan idea. Sehän tässä on puuttunut.

Yhtenä iltana piirsin unelmieni sohvapöydän. Se on valkoinen, en kerro muuta. Näytän sen sitten kun joskus löydän sellaisen. Haaveideni valkoisen sohvapöydän ympärille alkoi sitten hahmottua muitakin sisustuselementtejä. Mattoa (joka ei ole oikeasti olekkaan matto, eikä se lattialle tulisikaan), toisenlaista mattoa, sohvatyynyjä, kukka-asetelmia, sekä isoa ihanaa torkupeittoa ja sen sellaista.

Nämä aatteet mielessäni lähdimme Janin kanssa ostoksille kaupungille. En löytänyt mitään. Mutta ei se haittaa. Olinkin vähän varauunut, ettei olohuoneemme muuta muotoaan hetkessä. Onhan se nytkin jo malttanut odotella kolmatta vuotta. Ehkä tässä etsiskellessäni keksin mitä teen tuulikaapille ja eteiselle. Se vasta olisikin jo jotain.


Pukeuduin ostosreissullemme rennon kesäisesti. Yksinkertaisuus kunniaan, ajattelin. Sitten pujotin kaulaani ison korun, ja ajattelin, yksinkertaisuus hiiteen. Mutta ranteet jätin paljaiksi. Joku roti sentään hei.

Pidin kyllä asusta. Sen rentoudesta ja hengestä. Pidän myös noista ärsyttävistä tossuista, jota ovat alkuun jalassa ihan hyvät. Sitten, jonkin ajan kuluttua oikea isovarvas alkaa huomatella ettei se oikeastaan mahdu kenkään kunnolla. Kirotut eriparijalat. Olen odotellut kengän venymistä, mutta sitä ei ole vielä tapahtunut.
Tänään vuorossa on taas iltavuoro. Kolme ihanaa vapaapäivää oli ja meni. Tälläkertaa osasin nautiskella olostani, en täydellisesti, mutta kuitenkin. Tällaiselle kaltaiselleni suorittajalle niinkin yksinkertainen asia, kuin vapaapäivän vietto, voi olla äärimmäisen vaikeaa. Olen kuitenkin ottanut askeleen eteenpäin tiedostaessani asian, myöntänyt sen ääneen, ja tarttunut haasteeseen. Päämääräni on, että kun elokuussa koittaa loma, nautin siitä. En vain suorita sitä.


Mukavaa päivää!

Ansku

17 kommenttia:

 1. Tuo vapaa päivien ja loman suorittaminen kuulostaa niin tutulta! Mulla alkaa olla lomaa takana viikko ja kovasti yritän olla suorittamatta koko lomaa. Toisinaan tekee tiukkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon sulle paaaaljon rentoja ja aurinkoisia löhöilypäiviä! :)

   Poista
 2. Täälläkin sisustuskärpänen iskee harvoin, mutta sen kerran sitten kunnolla. :) Nyt olisi ihana saada terassi valmiiksi... lomaa odotellessa! :) Ihanaa viikonloppua!! ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla terassin kanssa sama juttu. Mutta ei, ei tänäkään vuonna ihan valmis :D

   Poista
 3. Kyllä se siintä askel kerrallaan kohti rennompaa elämän asennetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. HIljaa hyvä tulee. Ärsyttävää tällaiselle kaikkimullehetinyt-tyypille :D

   Poista
 4. <3 Nyt ei irtoa järkevämpää!

  VastaaPoista
 5. Eläminen hetkessä - siinäpä meille haastetta jokaiselle! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihana kokonaisuus, nuo kengät ovat niin suloiset. Ja se koti hakee muotonsa kyllä, pakko ainakin itse siihen uskoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Eikä tässä kiirekkään ole. Koko loppuelämä aikaa.

   Poista
 7. Vau mitä kuvia, kengät on aivan mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! kengät kuuluvat ehdottomasti lemppareihin :)

   Poista
 8. Meilläkin on koti ollut pari vuotta ihan vaiheessa, semmoisia tilapäisratkaisuja sisustuksessa. Lähinnä tuon taaperon takia, vähän kun vielä kasvaa niin sitten ei niin tarvitse enää varoa mitä kivaa nyt on menossa rikki :)

  Asusta tykkään kovasti, hapsut ja printtitossukat kolahtaa aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Onkin ihan järkevää ajatella kaukaa viisas-tyyppisesti :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!