tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesämeno

Ihan ensimmäiset festarini juhlin viisitoistakesäisenä Vaasan Rantarockissa. Villi yleisö melkein talloi minut Scooterin keikalla jalkoihinsa, otin ensimmäisen lävistykseni ja loikkasin benji-hypyn. Sittemmin, aikuisena hyppäsin toisenkin kerran. Jälleen oltiin festareilla, ja mikä parasta, ihan tässä kotikulmilla.

Ihan pian, itseasiassa jo ensiviikon viikonloppuna(18-20.7), kotikulmillani tapahtuu taas. Nimittäin kohta on taas se aika vuodesta kun keräännyn ystävieni kanssa kauniin veden äärelle, upean keskiaikaisen linnan kupeeseen kuuntelemaan hyvää musiikkia ja nauttimaan kesästä. Kyseessä on tietenkin Wanaja Festivaalit!

Välihuomautuksena täytynee sanoa, kyllä, pidän Hämeenlinnaa edelleen kotikaupunkinani, vaikka olenkin muuttanut naapurikuntaan.

Mutta voi, en malttaisi odottaa että pääsen fiilistelemään Jenni Vartiaista, bilettämään Haloo Helsingin tahtiin, ja nostalgisoimaan Klamydian ja Kaija Koon rokatessa lavalla! Jenni on ihan mieletön artisti. Olen nähnyt hänet kahdesti konserttisalissa, mutta uskon että festari-Jenni on jopa vielä parempi. Mimmi aloittaa lauantaina jo iltapäivällä kello 16.45, joten kaikki Jennifanit paikalle ajoissa, hop!

Perjantaillekin on luvassa kovaa kattausta, kun ainakin Erin, Michael Monroe sekä Raappana pistävät parastaan.


Tarkemman ohjelman ja infon löydät Wanaja Festivaalien kotisivuilta(klik). Nähdäänkö Wanajassa?

Aurinkoista viikon jatkoa, blogikaverit! :)

Ansku


Yhteistyössä Wanaja Festivaalien kanssa

9 kommenttia:

 1. Oi, festarit kyllä kuuluvat kesään! Itse en ole mikään koko viikonlopun festareilla kävijä, mutta päiväksi tai illaksi on kiva piipahtaa kaupunkifestareilla tai tapahtumissa, niissä on aina kuitenkin ihan omanlaisensa tunnelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, lähettekin T:n kanssa Hämeenlinnaan ensiviikolla, ja me tullaan sit vaihtarina sinne seuraavana :D

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta tapahtumalta. Minä ja festarit... oivoi, en ole aikoihin festareilla käynyt enää, mutta jos jonnekin niin Provinssiin se olisi uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiiiiiii.... tai sit tuut taas Hämeenlinnaan :D

   Poista
 3. Pitäisköhn munkin joskus ryhidstäytyä ja lähteä festareille, en meinaan ole koskaan ollut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta?! No kyllä sitten täytynee. Festarit on elämys :D Ja nää Hämeenlinnan vestarit sikskin niin kivat kun pääsen omaan sänkyyn nukkuun ;)

   Poista
 4. Ei vitsi, kuulostaa niin kivalle tapahtumalle! :)
  Olin Ruisrockissa katsomassa koko Jennin keikan ja oli kyllä niin hyvä!!
  Asiaan lisäfiilistä toi se, että Jennillä oli lavalla yllään samat housut kuin mulla tähtistailaaja kisassa - aika varma ainakin olen asiasta!! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei tänne vaan! Olis niin kiva nähdäkin taas. Millonkas muuten treffattais?? :D

   Poista
  2. No niin kyllä olis! <3
   Täytyy pistää inboxissa suunnitelmat pystyyn! :))
   Ton kyllä valitettavasti joudun skippaamaan, oon perjantain töissä stadissa ja sit veikkaan et oon taas lepäilyn tarpeessa työviikon jälkeen. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!