torstai 24. heinäkuuta 2014

Kruununa kukkasia

Kun yhdistää kesäiset festivaalit sekä kukkaset, on lopputuloksena kukkaseppele. Tietenkin. Tai ehkä sittenkin festariseppele. Niin tai näin, vietin kuitenkin viime lauantaina äärettömän mukavia festareita Hämeenlinnassa, päässäni kaunein ja runsain seppele jonka olen kuunaan nähnyt. Katsokaapa vaikka:


Kun hain festarikruununi kukkakauppa Kaisan Kukasta, sain kuulla, että nyt on trendikästä sekoittaa kukkiin koruja. Niinpä minunkin, Alice in Wonderlandiksi nimetyssä kranssissani, kimmelsivät koristeet kuin pöllön silmät sulassasovussa orkidean ja gerberan kanssa. 


Kaisan Kukan miellyttävä floristi kertoi, että aluksi tarkoitus oli tehdä herkkä, perinteinen seppele. Mutta sitten se lähti. Vähän käsistä, taisi hän sanoa. Mutta minkäs teet, kun inspiraatio iskee. Silloin on toimittava, ja kuunneltava vaistojansa. Senhän me kaikki tiedämme. Silloinhan lopputulos voi olla jotain näin mielettömän upeaa. 


Toisaalta en lainkaan ihmettele innostusta ja kipinää. Jos minä työskentelisin niin kauniissa paikassa, kaiken sen väriloiston ja tuoksujen keskellä, olisin yhtä inspiraatiota. Olen varma siitä. Mutta niin, minä olenkin kukkaistyttö. Nautin niiden kauneudesta, runsaudesta, ja sitten taas toisena päivänä yksinkertaisuudesta. Rakastan saada kukkia lahjaksi, mutta rakastan yhtälailla antaa niitä. Voisin viettää puutarhoissa tunteja, vain kukkia ihaillen. 


Mitäs sanotte, tehdäänkö tästä päivästä kukkapäivä? Poiketaan kukkakaupassa, haistellaan, ihastellaan ja valitaan lopulta jokin ihana kukka. Ehkä kimppu tai ruukkuun istutettu. Asetetaan se joko omalle ikkunalaudalle tai ilahdutetaan sillä hyvää ystävää. Samalla voi laittaa tilaukseen oman ihanan kukkaseppeleen, tai vaikka jonkin muun suloisen kukkakoristeen kesän juhliin. Vain taivas on rajana, kun hyvä floristi päästetään irti. 

Kaunista päivää!

Ansku


P.s: Mikäli pyörit Facebookissa, käy ihastelmassa kukkaloistoa Kaisan Kukan Facebook-sivulla!


Yhteistyössä Kaisan Kukan kanssa. 

19 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! Kukkaseppeleet on kyllä tämän kesän juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Saispa aina olla kukkaistyttö <3

   Poista
 2. Kaunis seppele ja mieltsit kuvat!! :) Ens vkon pe sit meillä, eiks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Ja kyl, joujoujou, ihana nähdä taas!!! <3

   Poista
 3. Aivan ihana seppele!!! ♥ Ja tuo eka kuva on aivan tyrmäävän kaunis!! ♥ ♥ Nyt mäkin haluun tuollaisen seppeleen, aivan loisto idea teettää kukkakaupassa!!! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, eiku tilaukseen! Tahdon nähdä sen sit!? :)

   Poista
 4. Oi miten ihana ihana seppele! Missäköhän tuollaista voisi käyttää, että saisi itse syyn hakea kukkakaupasta sellaisen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsos järjestät kesäjuhlat, ja laitat sen sitten sinne :)

   Poista
 5. Oih miten ihania kuvia!!! <3 kaunis seppele ja kaunis nainen :)

  xoxo,Anna

  ijustwannashop.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Vautsivau mikä kukkaseppele ja mikä nainen! Tuo ensimmäinen mustavalkoinen kuva pellolla on niin upea, että voisin vaikka laittaa kehyksiin ja seinälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, täytyy siis kehaista kuvaajaa ;)

   Poista
 7. Upeita kuvia ja aivan ihana seppele :-)

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis oli seppele ihan livenäkin :). Voi kumpa morsiammet rohkaistuisi juurikin seppeleiden käytössä. Ja syrjäyttäisi ne tiarat yms :D

  VastaaPoista
 9. Ihailin tota seppelettä jo Iinan jakaman linkin kautta ja nyt oli pakko vielä tulla ihastelemaan uudelleenkin. Toi on vaan niin kaunis ja sopii sulle aivan täydellisesti!! <3

  VastaaPoista
 10. Oo, mikä festarimimmi!! Upea kun mikä♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!