torstai 21. elokuuta 2014

Elle Style Awards-ääniä kaivataan

Kun olin pieni, äiti piti korkokenkiään vaatekaapissaan siisteissä riveissä, kenkätelineeseen sujautettuina. Lempipuuhaani oli hiipiä oven taa, varovasti avata se, ja nostaa telineellinen kenkiä eteeni ihailtavaksi. Tai no, ketä tässä nyt yritetään huijata. Ei se katselemiseksi jäänyt. Liian isot, mutta sitäkin upeammat punaiset avokkaat saattoivat saada ylimääräisiä kolhuja, kun kopistelin niillä menemään - joskus kirja päässä, niinkuin kunnon leidi, joka haluaa oppia kävelemään koroilla.

Olen perheen nuorimmainen, mikä tarkoitti siskolta ja veljeltä pieneksi jääneitä kierrätysvaatteita. Ajatuksena hyvä, erittäin ekologinenkin, mutta muistan kyllä sen tuskan. Rakastin vaatteita, kenkiä ja asusteita jo lapsena syvästi. Onneksi äitikin ymmärsi tämän jossainvaiheessa, ja sain sillointällöin jotain ihan uutena. Erityisen tärkeiksi vaatteiksi jäivät MicMacin valkoiset housut, sininen neule jonka käytin aivan puhki, sekä korkea korkoiset maiharit. Maihareiden vuoksi piti siivota oma huone. Ja se oli kova jobi meinaan se. Muistan myös yhden eriskummallisen trikookankaisen hamehirvityksen, joka silloin oli maailman hienoin. Ehkä siksi, että se oli muotia.

Rakkauteni muotiin on säilynyt. Sehän on myös tärkein syy, miksi pidän tätä blogia. Aloitin vuonna 2008. Sitten, erään ihmissuhteen päättymisen johdosta pidin pienen tauon, ja aloitin bloggaamisen taas uudestaan. Yhteen laskettuna, olen pitänyt blogia jo ainakin viisi vuotta! Tähän voisi sanoa runollisesti - eikä suotta. Asukuvia on nimittäin tullut otettua aika liuta, ja siistein juttu vähään aikaan sattui, kun sain Elle-lehdeltä meiliä.

Olin päässyt jatkoon Elle Style Awards Tyyliguru-kategoriassa.

Nyt rakkaat lukijat, pyydän teiltä apua. Mikäli pidätte tyylistäni, käykää äänestämässä minua.


Äänestyssivulle pääset tästä(klik), minä kilpailen numerolla 10. Tai sitten voit mennä osoitteeseen: http://www.elle.fi/style14/aanesta-vuoden-tyyliguru

Halauksia kaikille teille, ketkä annatte äänenne minulle. Sen lisäksi, että saat minulta kasan virtuaalisia haleja, osallistut myös hotelliyön ja Elle Style Awards-gaalalippujen arvontaan.

Mukavaa päivää! Ja kiitos, KIITOS :)

Ansku

14 kommenttia:

 1. Upeaa :) Ääneni sait.
  Meillä taas meni firma konkursiin niin rahat oli tiukilla.Luulen ,että palava rakkauteni muotiin ja vaatteisiin johtuu siitä ,että jouduin käyttämään serkkujeni vanhoja vaatteita.En ikinä unohda sitä tunnetta ,kun ystäni saivat uusia leviksen farkkuja ja itseltäni päältä löytyi kaksi numeroa isoja housuja.Jos jotain postiivista pitää löytää niin näin kyllä oppisin rahan arvon ja arvostan joka ikistä vaatekappalettani. :)

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! :)

   Huippua että osaat etsiä hopeareunuksen asiasta. Ja tottahan tuo on! Sama juttu itselläkin. On tärkeää tietää rahan arvo.

   Poista
 2. Äänestetty! Mä niin toivon että voitat :) Onnea ja menestystä kisaan!

  VastaaPoista
 3. Upea juttu, tuhannesti onnea kisaan!!! <3 <3

  http://blogbook.fi/miauslife/

  VastaaPoista
 4. No tottahan toki sait ääneni ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!