lauantai 9. elokuuta 2014

Tunnearvoa

Saanko esitellä kesän ehkä käytetyimmän vaatekappaleen. Se on sininen, sen materiaali on kevyttä ja siinä on norsuja. Pidän norsuista. Vettä elefanteille-elokuvasta sen sijaan en pidä. Siinä kohdeltiin ronsuparkaa kaltoin, ja vaikka leffan näkemisestä on pitkä aika, tulee tämä ällöttävä kohtaus edelleen ikävän usein mieleeni. Vähän niinkuin kerran lapsena, kun näin variksen nokkaisevan isolta rotalta silmän. Painajaismaista. Itkin koko matkan kouluun, enkä pystynyt keskittymään tunneilla. Pahoittelen että nyt tekin näette tämän mielessänne.

Mutta niin. Tämä sininen norsumekkoni. Se on juuri passeli kuumiin kesäpäiviin. Ehkä siksi olen viettänyt siinä niin hirvittävän monta päivää. Onpa hamosella tunnearvoakin, se on peräisin Sri Lankasta, niinkuin muuten tuo kuvassa näkyvä norsulaukkukin. Kassi on muuten kiva, mutta ei siitä kyllä valkoisen pariksi ole. En tajunnut tätä ajoissa, siksi kuljin valkoisessa mekossani pitkin Helsinkiä jokin aika sitten. Laukku värjäsi valkoista pellavaa kuin urakkapalkkainen maalari talon seinää. Tehokkaasti. Heitin vaatteen pesukoneeseen kera valkaisujauheen, mutta ei riittänyt Erisanin myrkyllisyys. Hitsi. Mitä tästä opimme? 
Osta tehokkaampaa valkaisuainetta. Niin, ja ole varovaisempi valkoisten vaatteiden kanssa.


Viettäkäähän mukava lauantai. Minä lähden telttailemaan!

Ansku

7 kommenttia:

 1. Kivaa telttailua, toivottavasti ei sada! Norsumekkonen on kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satoi! Mutta onneksi kun oltiin matkalla, jouduttiin hetki odottelemaan autossa mutta sitten paistoi :)

   Poista
 2. Kaunis on niin mekko, laukku kuin käyttäjäkin. :)

  VastaaPoista
 3. Telttailu kuuluu kyllä kesään! Toivottavasti sade ei osunut teidän kohdalle, mut vaikka osuiskin niin kyllähän kesä kuivaa. Kivaa reissua!

  VastaaPoista
 4. Tuo laukku <3 Itse en käytä kauhesti laukkuja ja harvoin löydänkään mieluisia ,mutta tuon norsulaukku olisi juuri mitä kaappini kaipaisin.Voit kuvitella pettymykseni määrän ,kun luin mistä laukku on peräisin :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!