tiistai 30. syyskuuta 2014

Pose

Viimeisiä viedään. Meikäläisen työputkessa nimittäin. Viikonloppu kului taas omalla työmaalla, mutta eilen vaihdoin maisemaa, ja ajelin vaalenevassa aamussa kohti Porvoota - tosin työt mielessä sielläkin. Maisemanvaihto tekee kuitenkin aina hyvää, ja päivä oli toosi mukava. Eikä vanhankaupungin kauneudesta varmaan tarvinne erikseen mainita? Tahdon tutustua Porvoseen ehdottomasti ajan kanssa paremmin. Tänään vietin päivän taas normaalin leipätyöni parissa, ja vielä yksi aamuviiden herätys pitäisi jaksaa, ennenkuin vaihdan työt opiskeluun.

Nyt tuntuu siltä, etten jaksa. Siksi aion sujahtaa peiton alle päiväunille aivan tuotapikaa. Ennen lempeitä nokkaunosia halusin kuitenkin tulla teitä tervehtimään, ja vinkkaamaan, että mikäli ekat pikkujoulukutsut on jo kilahtaneet postiluukusta, voisi sopiva bilemekko löytyä vaikka Zalandolta.


Siitä on ehtinyt kulua jo pari viikkoa, kun Zalando järjesti aivan valtavan hauskan tilaisuuden, jossa pääsin muiden bloggaajien tavoin tutustumaan juhlavaatetrendeihin, ja harjoittelemaan hiukan poseerauksiakin. Pienen "poseerauslämmittelyn" jälkeen kolusin läpi vaaterekit, vain ihastuakseni ikihyväksi mielettömän upeaan DKNY:in mekkoon. Vedin mustan vaatekaunottaren päälleni, nappasin kaiman kainaloon, ja tuulikoneen pauhatessa pääsimme hassuttelemaan kameran eteen.


Tein myös testin, joka paljasti minun trendipersoonani. Testi löytyy Zalandon nettisivuilta, mutta varoituksen sana lienee paikallaan: sivut ovat pullollaan kauniita mekkoja, juhlavia hameita ja sellaisia kenkäkaunottaria että voisin kuluttaa niitä ihailemalla aikaa tuntitolkulla. Vielä tarvittaisiin ne pikkujoulut! Ja vaatesponsori.

Mikäli haluat tunnistaa oman tyylisi, tai vain hakea isnpiraatiota, tässä linkki testiin.


Mutta nyt, ne päiväunet. Palataan! Viikon jatkoja!

Ansku

12 kommenttia:

 1. Oih mitä kuvia. ihana tapahtuma, tuollaiseen olisi mukava päästä mukaan. Itse olen amazonista haaveillut yksiä nilkkureita pitkään, josko pian uskaltautuisin ne tilaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos kovin kovin pitkään haaveilee, niin kannattaahan ne sitten hankkia. Onpahan ainakin varmasti halutut ekä mikään päähänpisto :)

   Poista
 2. Ihana tapahtuma, tollaisessa varmasti tuntee olonsa tähdeksi. :) Tsemppiä väsymykseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sanoo hän joka juuri taas kömpi peiton alta päikkäreiltä :D

   Poista
 3. Kauniita upeita naisia kuvassa :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten mahtava tapahtuma ja upeat naiset, ihan mahtavan upeat kuvat!!!♥

  VastaaPoista
 5. Voi että miten upeat kuvat, ja näyttääkin siltä että oli kivaa!

  VastaaPoista
 6. Olipa kauniit kuvat, olit ihan kuin yksi malleista <3

  VastaaPoista
 7. Vautsi mikä huippumalli! Upea olet <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!