torstai 23. lokakuuta 2014

Dieselin kevät -15

On tässä pimenevässä loppusyksyssä yksi hyvä puoli. Nimittäin se, että hiljalleen ensikevään muoti valtaa PR-toimistot vaatteiden ja asusteiden muodossa. On aika ihanaa saada sitä kautta pieniä muistutuksia, että pimeys kestää taas vain oman aikansa, ja valo melkein pilkistää jo tunnelin päästä. 

Valo pilkisteli tänään myös Erottajan Kasinon kattoikkunoista, kun kauniiseen tilaan oli tuotu Dieselin ensi kevään mallistoa. Siinä Rockyroadia mutustellessamme, me ihastuttavan kaimani kanssa ihastelimme uutuuksia, ja kuuntelimme mielenkiinnolla kun Dieselin edustaja Janne Koskela kertoi mallistosta. Tässä näitä herkkupaloja nyt olisi, olkaa niin hyvät: 

Ehkä eniten ihastutti ruskea mokkabikertakki, jonka huolisin kevätgarderoobiini mielihyvin. Todella kaunis, ja materiaali on unelmanpehmoinen. Miesten rekistä hypistelin pitkään paisleykuvioitua kauluspaitaa. Pohdiskelin nimittäin, sopisiko se Janille. Kysyin äsken pukisiko mies tuon päälleen, mutta vastaus jäi hiukan epäselväksi. Selkeästi kuosi mietitytti, muttei saanut kuitenkaan täystyrmäystäkään. 

Farkuista täytyy muuten mainita, että Diesel käyttää farkkukankaissaan erityistä tekniikkaa, joka saa kankaan palautumaan muotoonsa, ilman että syntyy esimerkiksi inhottavia polvipusseja. Kuitujen langat on Janne Koskelan mukaan punottu kierteelle, joka mahdollistaa kankaan palautumisen venytyksen jälkeen. Ihan mahtavaa! Tahtoisin päästä testamaan näitä napakoita "ihmefarkkuja"!

Ensikevään trendien ihastelun lisäksi olenkin sitten lähinnä vain paiskinut töitä, lenkkeillyt koirien kanssa, tavannut paria ystävääni ja ehdinpä poiketa kuntosalillakin kertaalleen tällä viikolla. Olen vähän väsynyt. Odotan kovasti sitä aamua, kun en herää kellonsoittoon, vaan vasta sitten kun viitsin(tai sitten, kun tuo meidän juniorikoira herättää tökkäämällä märän nokkansa silmääni). Se aamu ei vielä ole näköpiirissä. Huomena kello soittaa 4.45. Yök. Mutta hei, viikonloppuna on Indiedaysin juhlat, se on kiva juttu. Minä aion pukea päälleni paljetteja. 

Hauskaa loppuviikkoa!

Ansku

8 kommenttia:

 1. Farkkujen polvipussit yök, mahtavaa jos niille on kehitelty pelastus. Noi laukutkin pisti silmään ihan ekaks ja tosiaan toi takki. Ihanuuksia kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos vaan on toimiva systeemi ja keksintö tämä, niin mahtihomma! :)

   Poista
 2. Mäkin voisin testata tuollaisia "ihmefarkkuja", inhoan ylikaiken liian löysiä farkkuja.. Ellei niitä siis ole tarkoitettu löysiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se jatkuva ylöspäin kiskominen mm on sairaan ärsyttävää :D

   Poista
 3. Olen ollut Diesel vaatteiden suurkuluttaja teinistä lähtien.Nykyään tulee ostettu enemmän heidän nettisivuilta.Täällä päin ei oo oikeen sellasta liikettä missä olisi Dieselin vaatteita :(
  Upeita kuvia ja ihana uusi banneri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle Diesel on jäänyt vähä etäiseksi, lähinnä hintojen vuoksi, vaikka kaikki on yleensä olleett tosi upeita mitä olen katsellut.

   Kiitos, kiva kuulla! :)

   Poista
 4. Ooh, tuo ruskea mokkabiker on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä melkein kirjoitin siihen että "vai mitä Caelia" ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!