sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Ripaus viininpunaista

Taustalla soi Jenni Vartiaisen, Minä sinua vaan. Keittiönpöydällä on murusia. Tee jäähtyy mukiini. Rauhallinen sunnuntai, ei kiirettä mihinkään. Nukuttiin pitkään, ja noustiin sitten ihanan laiskasti. Jani lähti metsästämään croisantteja ja tuoreita sämpylöitä. Minä vedin sillä aikaa villasukat jalkaan ja lämmintin paistinpannun kuumaksi. Haluan paistetun kananmunani aina niin, että keltuainen jää vähän pehmeäksi ja valuvaksi, niin että se sotkee sormet.

Nyt vatsa on täynnä ja kädet hakeutuivat taas näppäimistölle. Viimeisin merkintä täällä blogissani on torstailta. Mihin se aika taas katosi? Tai no, tiedänhän minä. Töitä tehdessä. Sillon ei ole yleensä aikaa tai energiaa kirjoittaa, käsitellä kuvia ja mitä blogin ylläpitäminen nyt sitten vaatiikaan. 


Tajusin, että viime sunnuntaistakin on taas jo viikko. Vastahan  me ajelimme Tuulokseen, kohti koiranäyttelyä. Hertta sai hyvät arvostelut ja kunniapalkinnonkin, mutta muuten kävi vähän kehnonlaisesti. Pentuja oli kolme, Hertta sijoittui viimeiseksi. Kokemus oli kuitenkin äärimmäisen tärkeä, näyttely pidettiin nimittäin parkkihallissa. Se tuntui olevan jännittävä paikka tälle meidän vielä kokemattomalle karvakorvalle. Äkkiä tuo siihen sopeutui, mutta jostain syystä muiden rotujen edustajat vähän pelottivat. Seisoskelin pitkään kolmen rauhallisen leonberginkoiran keskellä Hertan kanssa, jotta se tottuisi. Liekö olleen mitään hyötyä, säikyltä vaikutti silti. Kumma juttu, vaikka se on pienestä lähtien nähnyt paljon myös muiden rotujen edustajia. Harjoitukset jatkukoon...


Minä kommin nyt pienen pienille nokkaunille mieheni kainaloon, ja nautin tästä ihanasta, äärimmäisen harvinaislaatuisesta joutilaisuudesta. Huomenna on taas päivä täynnä ohjelmaa. 

Suloista sunnuntaita!

Ansku

Löydät minut Instagrammista nimellä annamaria_shoeloverblog

10 kommenttia:

 1. Voi miten ihastuinkaan tuohon sun laukkuun. Todella ihastuttavan oloinen :) Mukavaa uutta viikkoa Ansku! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, se onkin yksi lemppareista :)

   Samoin sulle! <3

   Poista
 2. Kaunis nainen ♥ Nyt haasteesta on tehty myös virallinen ;)

  VastaaPoista
 3. Oi, sopisipa minullekin hattu noin täydellisesti kuin sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ettei sopisi? Hatut kyllä käy useimmille, mutta useimmat vaan ovat aika arkoja hatun käyttäjiä :)

   Poista
 4. Tuo laukku on vaan niin kaunis, ihastelen minäkin täällä monen muun tavoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! kiitos vaan, laukku onkin yksi lemppareista :)

   Poista
 5. Ihana asu ja sulle sopii hattu tosi kivasti :)
  Voi, haukuille rapsut täältä. Eiköhän Hertta siitä rohkaistu ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!