maanantai 1. joulukuuta 2014

All i want for christmas, is...

No mutta, nyt se on sitten alkanut. Joulukuu. Ällöttävä marraskuu on vihdoin ohi, ja ihana kaunis juhlan aika on jo melkein käsillä. Kuun vaihteen myötä joululahja-asiat mietityttävät kovasti. Olen myös pyöritellyt mielessäni postausta, jossa vinkkaisin lukijoille joululahjaideoita. Aika taitaa olla nyt kortilla, joten vinkkailut taitavat jäädä harmillisesti ensi vuoteen. Mutta hiphurraa, sen sijaan kasasin kokoon oman joululahjatoivelistani! Mutta ihan vaatimattoman vain...

La Petite Princesse-blogin Elisa heitti minulle haasteen, jonka tarkoitus on kerätä kasaan kollaasi joululahjatoivomuksista. Toiveissa ei tarvitse olla järjen häivää, eikä realismista tietoakaan.

Tällaiselta näyttää minun toiveeni:

Minun toivekollaasistani löytyy auto. Toivoisin kovasti Toyotan kaunista ja toimivaa farmaria, jolla hurauttelisin työ- ja kauppamatkat. Kesällä matkustaisimme pitkin Suomea... Toinen toiveeni on roikkunut haavekollaaseissani jo vuosikaudet. Musta Mulberryn Alexa. Unelmieni laukku, jonka liian korkea hinta pitää meidät erossa toisistamme. Kolmantena listalta löytyy valovoimainen objektiivi, joka pelastaisi tulevat syksyni. Neljäs toiveeni on jumalaisen kauniit nahkaiset nilkkurit, joiden olemassa oloa listalla ei tarvinne perustella. Viides toive on maailmanympärysmatka. Niin, että herra Joulupukki, olen ollut tosi kiltti tänä vuonna.


1. Toyota, täältä. 2. Laukku, täältä. 3. Objektiivi, täältä. 4. Nilkkurit, täältä. 5. Kuva, täältä.  


Haasteeseen kuuluisi tehdä toivekollaasit myös hänelle sekä ystävälle, mutta koska aika rientää ja koirat odottavat lenkittäjäänsä, skippaan sen tällä kertaa.

Haluaisin ehdottomasti nähdä mitä sisältäisi Katjan, Kaisan, Niinan, Anna-Marian sekä Reetan ja Nannin toivekollaasit. Ja muistakaa leidit, vaikka omat toiveeni olivatkin täysin realistisia ja odotankin aidosti osaa niistä joululahjaksi, teidän toiveidenne ei tarvitse olla näin tavallisia.

Iloa maanantai-iltaan!

Ansku

20 kommenttia:

 1. Blogisi on melko uusi tuttavuus minulle, mutta minusta blogisi on aivan mahtava piriste massablogien rinnalla. Sinulla on tyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se vasta piriste olitkin! Lämmin kiitos tästä.

   Poista
 2. Ihanaa. Kiitos Ansku. Tää on helppo ja sit taas ei lainkaan helppo. Se mitä tosissaan toivon ja se mitä voin toivoa pukin lompakon paksuutta ajatellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivot vaan kaiken mahdollisen. Se on tän homman tarkoitus :D

   Poista
 3. Ohoh, hyvä että joku uskaltaa toivoa Joulupukilta noinkin paljon isoja lahjoja :D Marraskuu meni todella nopeasti ja nyt tosiaankin on ihanaa, kun eletään jo joulukuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo sellaisella pienellä sarkastisella twistillä :D

   Oi olisipa munkin marraskuumennyt vähän nopeammin. Tuntui että pimeyttä vaan piisaa ja piisaa :D Mutta, pikkuhiljaa valoa kohti onneksi mennään :)

   Poista
 4. Mun lista on kyllä niin samannäköinen, etten kestä! Paitsi tuota autoa en kyllä tartte, sen sijaan voisin ottaa vaikka samalla rahalla laukkuja ja kenkiä :D Plus tietty yksi reissu lämpöön, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kyllä sillä rahalla jo parit nahkalaukut sais :D

   Poista
 5. haha, ihanat toiveet! :D
  Ja kiitos haasteesta, toteutan ehdottomasti! <3
  Oon maailman huonoin tekemää kollaaseja, mutta kehittelen jotain!! :D

  VastaaPoista
 6. Mulle tuli vaan mieleen kaikkea lähtien maailmanrauhasta, joten en uskalla ihan heti tätä toteuttaa, mutta kiitos haasteesta! Josko saisi edes yhden yön nukuttua ja miettii sitten. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ju, mieti rauhassa! ja hei, ei se maailmanrauha ole tähän ollenkaan pöllömpi ratkaisu :)

   Poista
 7. Ihana toivelista! :D Mä voisin kanssa mielihyvin ottaa matkan jonnekin, vaikka roadtripin pitkin Jenkkejä tai parin viikon aurinkoloman jossain Karibialla. ;)

  VastaaPoista
 8. Onpa ihania toiveita, jonkin verran löytyy samaa miunkin lahjatoivelistalta... :)

  VastaaPoista
 9. Heheee, oot tainnut tosiaan olla kilttinä =P

  Mustia nilkkureita ei tarvi perustella, samaa mieltä! Laitoin muuten juuri pystyyn kenkäaiheisen arvonnan omassa blogissa, saa osallistua :)

  http://happy-heels.blogspot.fi/2014/11/happy-heels-1-vuotta-ja-blogiarvonta.html

  VastaaPoista
 10. Oih, ottaisin kyllä nämä kaikki omallekin toivelistalle! Ja lisään vielä omakotitalon ja hevosen, jos saa kerran ihan kunnolla haaveilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa. ja pitääkin :D Ai hevosen, sä olet heppatyttöjä? :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!