sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Koira2014 tapahtuma

Istun nyt tässä keittiön pöydän ääressä. Väsyttää. Viikonloppu on ollut vauhdikas. Lauantaina viiletin heti kiireisen aamuvuoron jälkeen isälleni, siitä suoraan kotiin ja juna-asemalle. Helsingissä oli juhlat. Hotellihuoneessa ehdin vaihtaa pikaisesti vaatteet, ennenkuin taxi vei meidät Töölöön. Nelikymppiset olivat hauskat, ja ilta venähti pitkälle yöhön. Tänään olemme kotiin palaamisen lisäksi tehneet aikamoisen lahja- ja koiranhakukierroksen. Ennenkuin lösähdän sohvalle Janin kainaloon, voisin jutella hiukan taannoisesta Koira2014-tapahtumasta.


En tajunnutkaan, että koiranäyttely voi olla näin laaja. Ja täynnä kaikenlaista aktiviteettia, koiratietoutta sekä näytteilleasettajaa. Meidän berninpaimenkoira Hertta, osallistui joulukuun alussa ensimmäistä kertaa junioriluokan näyttelyyn. Me lähdimme huolto- sekä kannustusjoukkoihin. Kiinnosti nähdä minkälainen tilaisuus tällainen suuri sisänäyttely oikein on.


Olihan se. Suuri. Tapahtumaa riitti jokaiselle. Lapsilla oli mahdollisuus osallistua lelukoiranäyttelyyn, ja koiran hankintaa pohtiville löytyi infopisteitä. Eri rotujen edustajia oli paikalla, samoin kaikenlaisia näytteilleasettajia ja myyjiä. Me löysimme Hertalle uuden nahkapannan, sekä pussillinen kummankin koiran herkkuja, naudan nilkkoja. Niillä pärjää taas hetken. Hintakin oli paljon huokeampi kuin ruokakaupoissa. Yksi hauska erikoisuus oli valokuvauspiste, jossa sai itse ottaa kuvan korokkeella koirastaan, tai vaikka kaverikuvan johon voi mennä itsekin poseeraamaan. Me emme valitettavasti ehtineet pisteelle, vaikka vähän olisi mieli tehnytkin.

Menestystä meille ei tällä kertaa tullut, kokemusta sitäkin enemmän. Ensi vuonna uudestaan!


Hei, kolme yötä jouluun on. Joko jännittää?

Ansku

12 kommenttia:

 1. Ei kerkeä jännitellä, kun päässä pyörii vaan työhuoneen tyhjäys, tekemättömät muut asiat siviilissä ja joulun jälkeinen karkaaminen poikaystävän kanssa lounaisempaan Suomeen :D Mikä joulu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, toivottavati olet ehtinyt rentoutuakin!

   Poista
 2. Kiitios vierailusta. Tulin kurkkaamaan ja ihana blogi olikin. Sulla on hyvä tyyli, koirat olivat huippusöpöjä. Taidanpa jäädä seurailemaan.

  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Katri! Kiva kun tulit, kiitoksia ja tervetulloo vain :)

   Poista
 3. Oijoi, onpas ollut ihana tapahtuma. Olisikohan kissoillekin samanlaisia messuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, mutta ihmettelen jollei. Nykyisinhän on vaikka mitä! :D

   Poista
 4. Aikamoinen spektaakkeli kyllä! Jännittää, sillä mies on koko viikonlopun puuhastanut jotain yllätystä, on pikkasen alkanut kiinnostamaan... :D

  VastaaPoista
 5. Voi ihanat kuvat! Ei meillä jännitetä eikä ressata. Koti on imurointia vajaa valmis, se tehdään tänään jahka rouva on ensin kehitellyt erilaisia joulutorttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä. Rentoa joulun jatkoa! :)

   Poista
 6. Ihana tuo lasten koiranäyttely. Tänä vuonna olen panostanut aikaisempaa vähemmän jouluun, mutta eiköhän se joulu kuitenkin sieltä tule. Hauskoja kuvia koiranäyttelystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin! Minustakin hauska idea :) Ja kiitos, kiva kuulla.

   Poista

Kiitos kommentistasi!