torstai 25. joulukuuta 2014

Meidän joulummePippurijuusto polttelee hiukan kielellä, punaviinin vieno tuoksu tuntuu nenään. Vieressäni Maraboun suklaakonvehtirasia odottaa avaajaansa. Joulunpäivänvietto huipentuu samoin kuin jouluaattokin, ähkyyn. Tänään en ole laittanut nenänpäätänikään ulko-ovesta ulos, olen vain löhönnyt. Eilen sen sijaan oli puuhakas päivä. Täynnä rakkaita ihmisiä, herkullista ruokaa, lasten intoa ja jännitystä.

Työvuoron päätyttyä haistelin hetkisen raikasta ulkoilmaa, ja katselin kuinka punainen pikkuinen Toyota lähestyi lumikinosten keskeltä. Hyppäsin kyytiin, ja sitten huristeltiin läpi lumisen kaupungin. Autoja oli ihmeen paljon liikkeellä.

Me vietimme aattoiltaa veljeni perheen luona, melko isolla sakilla. Äitini, sekä siskoni perhe oli myös paikalla varmistamassa riemukkaan jouluaaton. Herkkujen jälkeen tuli joulupukki. Lapset lauloivat ja esittivät tanssiesityksen. Sitten jaettiin lahjat, ja pukki jatkoi matkaa. Me söimme taas. Joulusaunan puhdistavissa löylyissä tuli puitua tärkeitä asioita, ja vatsaankin tuli taas tilaa. Nimittäin lasten jo nukkuessa, me aikuiset napostelimme vielä juustoja jouluyössä. Täydellinen jouluaatto. Eikä tämäkään päivä pöllömpi ole ollut. Nyt laitan suuhuni suklaanpalan sulamaan, ja pohdin olisiko huomenna juoksu-vai salitreenipäivä. Sain nimittäin Samsungin Gear Fitin lahjaksi.


Tunnelmallista joulun jatkoa!

Ansku


P.s: Voit seurata minua myös Instagramissa!

7 kommenttia:

 1. Voi, näyttääpä kivalta ja jouluiselta :) Ja nuo koirankuonot lumisateessa, en kestä :D <3

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa ihanalta joululta! Tuo oleilu on vaan niin parasta mutta mä kuitenkin tykkään ettei se kestä loputtomiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mä en KOSKAAN vaan oleile, joten tää on ollut mulle ihan outoa. En nytkään ole 100% rentoutunut, mutta enemmän kuin koskaan aiemmin kuitenkin :) Ihmeellinen fiilis.

   Poista
 3. Ihana tunnelma välittyy kuvista <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!