lauantai 17. tammikuuta 2015

Kukkahame

Mikäli suunnitelmiini ei tule radikaaleja muutoksia, nämä ovat viimeiset talviset kuvat vähään aikaan tässä blogissa. Huomenna kello soittaa pirullisen aikaisin, silloin tuskin kukotkaan ovat vielä hereillä. Varikset ja siat ehkä sensijaan ovat. Intiassa vuosia sitten kuuntelin erää yön ensin villisikojen röhkinää ja muuta meteliä, mitä nyt siat vaan voivat pitää. Sitten kun possut suvaitsivat painua yöpuulle, aloittivat varikset oman yöelämänsä. Konsertti ei ollut parhaasta päästä, mutta loppui kuitenkin aikanaan. Tosin, heti niiden jälkeen kukot kiekaisivat omat tervehdyksensä nousevalle auringolle, joten se siitä nukkumisesta sitten.


Meillä ei ole sikoja, variksia eikä kukkojakaan. Heräämme tavalliseen, tylsään herätyskellon soittoon. Joka muuten on paljon lempeämpi uudessa puhelimessani, kuin vanhassa kapulassa oli. Uusi puhelimeni on muutenkin aika ihana, enkä ole vasta kuin tutustumisasteella sen kanssa! Hankin ennen joulua monta vuotta palvelleen Samsungini tilalle uuden, ja voin kyllä hyvällä omallatunnolla suositella, jos joku sattuu pohtimaan Galaxy S5:nen hankintaa. Itselle tärkeät puhelin- ja viestiominaisuuden toimivat hirvittävän hyvin. Heh.


Mutta niin. Tarkoitus oli kai kertoa, että huomenna se sitten on. Se aamu, kun pimeys, räntä, paukkuva pakkanen ja muu epämääräinen jää taakse, ja lentokoneen nokka osoittaa kohti Väli-Amerikkaa. Rinkka on nyt pakattu survottu täyteen, Hertta viety hoitoon ja vatsa on täytetty varmuuden vuoksi lehtikaali-itu-tomaatti-paprika-lehtikaali-lohisalaatilla, jos vaikka herkuttelemme seuraavat kolme viikkoa Meksikossa vain lihalla ja pavuilla. Tänään pitäisi vielä viedä auto pihasta pois, ja toinen, vanhempi koiramme Demi hoitoon. Mulla on jo nyt ikävä niitä pikinokkia...

Heipat siis, ja palataan taas!

Ansku

19 kommenttia:

 1. Meksikon aurinko kuulostaa ihanalta! Rentouttavaa ja ihanaa reissua ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanaa reissua Ansku! <3
  Nauti ja tuo kevät tullessasi! :)

  VastaaPoista
 3. vau upeaa reissua ja kerätkää hurjasti muistoja taskuun<3 hurjan kauniita kuvia!!

  VastaaPoista
 4. Oi onnekas pääsee pois täältä kylmyydestä ja pimeydestä. Kauan ootte matkoilla? =)

  VastaaPoista
 5. Koiraikävä helpottaa varmaan sitten kun pääsette liikkeelle, siellä ei tule heti niitä niin ajateltua. Kotosalla taas on tottunut karvaturkkien läsnäoloon :) Ihanaa reissua teille!!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa reissua, nauttikaa! Upeita matkakuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
 7. Olet oikea mallien malli ja turvallista reissua. Nauttikaa joka sielun sopukallanne!

  VastaaPoista
 8. Oi, nytkö se jo on!! Aivan ihana matkaa! Olen niin kade :) Nauttikaa ihanat!

  Ps. Tuo laukku on kyllä tosi kivan värinen, näyttää sopivan monen värin kanssa tosi hyvin yksiin! :)

  VastaaPoista
 9. Voi vitsit, ihanaa reissua! Odotan jo kuvia. :D

  VastaaPoista
 10. Ihanaa reissua teille, nauttikaa.
  Tuohon puhelimeen jos saa sanoa oman kommentin niin: Itsehän laitoin kyseisen syksyllä, alkuun olin megatyytyväinen ja nyt se saamarin pas,,,, sammuilee koko ajan, itsekeseen, kesken puhelun jne... onpa mahtavaa kun virastosta soitettiinn viikolla samalla kun ajoin autoa ja romu sammui taas kesken kaiken. Että ottaa pannuun.

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille ihanille!!! <3 <3 <3 Halit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!