perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuoden verran asuinspiraatiota

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Olen satunnaisesti lueskellut blogeista joko koosteita viime vuodesta, tai sitten mietteitä mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Omat pohdintani ovat, noh, miten sen nyt muotoilisi... Sekavat, ehkä? Olisi mahtavaa jos minulla olisi kirjattuna, tai edes mietittynä selkeät tavoitteet tälle vuodelle. Sen sijaan päässäni risteilee ajatuksia suuntaan jos toiseenkin, enkä oikein saa niistä kiinni.

Jos viime syksynä koin, että suunta on nyt oikea, ja ensimmäiset askeleet on otettu, olen nyt pihalla kuin lumiukko. Ensimmäiset askeleet tosiaankin tuli otettua, ja suuntakin varmaan on oikea, mutta entä nyt? Olenkin tänään urakoinut, lähetellyt meilejä menemään kouluihin ja sotellut aikaa ammatinvalintapsykologille. Taas. Olen vieraillut kyseisen ammatinharjoittajan luona jo monesti, liiemmin apua saamatta, mutta nyt tosiaan kaipaan ammattiauttajan neuvoa tässä asiassa. Olen hahmotellut suuntaviivoja, mutta ajanut itseni umpikujaan, josta en löydä omin avuin ulos. Noh, katsotaan mitä tuleman pitää, ja mitä vuosi tuo tullessaan.

Mutta niistä koosteista. Minäkin nimittäin olen sellaisen laatinut. Tyylikoosteen nimittäin. Melkein kaikki blogiin päätyneet asut tammikuusta joulukuuhun:


Nyt pohdiskelen tässä seuraavaa liikettä. Astiat ja pyykit on pesty, vuodevaatteet vaihdettu, laskut maksettu ja meilit laitettu. Lähtisinkö myrskyyn ja sateeseen lenkille? Ei oikein houkuta, mutta toisaalta se on nyt liikuntamuotona melkeinpä ainut vaihtoehto. Löin pääni reilu viikko sitten, ja sain sen seurauksena mojovan niska-hartiajumin ja jännityspäänsäryn (ilmeisesti tuo oikean silmäni yläpuolelle painottuva viiltävä kipu aina ponnistaessa johtuu siitä?). Kuntosali ja juoksulenkki ovat ilmeisesti nyt sitten pannassa, ja harmitus sen mukainen. Taidanpa ihan piruuttani vetää lipan vinoon ja sadetakin päälle. Se on moro!

Ansku

22 kommenttia:

 1. Vau sulla on aivan upea tyyli ja osaat käyttää kaikkia värejä tosi hienosti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, lämmitti mieltä tämä kommenttisi :)

   Poista
 2. Voi että mä tykkään sun tyylistä! Parhainta noista asuista en osaisi millään valita, niin ihania kaikki. Minustakin juuri värien käyttö on ehkä se kaikista kivoin juttu, nykyään kun näkee blogeissa niin paljon mustavalkoista, minimalistista tyyliä, että tämä on aivan ihana piristysruiske :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voiha nenä, kiitos! Tuli hymy huulille :)

   Poista
 3. Ihana kollaasi, voi kun olisi itse jaksanut tehdä tällaisen! Jos lohduttaa, joku toinenkin täällä on hyvin pihalla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siinä kieltämättä kauhee homma, mutta kiva itsekin nähdä kaikki tyylit yhes koos :D Voi eii, tars mennä kaffelle joskus ja puida oikein huolella näitä asioita :)

   Poista
 4. Oh God että sulla on ihania vaatteita, asuja ja vieläkin ihanempia kuvia. Toi maaliskuun tylliunelma on todellakin unelma.

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita kuvia ja hyvä kollaasi <3 Tykkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kannatti siis väkertää moinen :)

   Poista
 6. Kivaa kun sinäkin jaksoit tehdä asukoosteen, niitä on sun kiva katsoa!! Toivottavasti lihasjumi helpottaa ja saat ammatinvalintaan apuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikista toivotuksista, sää olet suloinen <3

   Poista
 7. Mulla on tää sama juttu vielä työn alla, kun helkatin blogipohja on syönyt jonnekin mun asupostauksia, kraah... :/ Mun suosikki on edelleen tuo upea iltakokonaisuus IDI Awardseista nutturoineen, wau. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitämitä??? Blogger on kyllä aika kenkku. Mulla on koko ajan vaikka mitä ongelmia. Mm. ensimmäinen kuva bloggerin omasta "blogivirrasta" on kadonnut kokonaan. Ärsyttää.

   Poista
 8. Ihana oli katsella sun asukoostetta. Paljon ihania ja sinun näköisiä kokonaisuuksia. Miii laaiiikkk.

  VastaaPoista
 9. Niin monta upeaa ja tosi erilaistakin asua, oot kyllä huikean monipuolinen pukeutuja- WAU!!

  VastaaPoista
 10. Älä huolehdi liikaa tuon ammatinvalinnan kanssa. Kaikki järjestyy. Itse olen ajalehtinut lukioikäisestä asti tänne päivään virran mukana. Opiskellut, valmistunut ammattiin ja ehtinyt muutaman eri työpaikankin koluta. Minulla ei ole ikinä ollut unelma-ammattia, joka olisi saattanut auttaa uravalintakysymyksissä. Nyt vihdoin vuosien ajalehtimisen jälkeen minäkin olen päässyt perille ja voisin kait nyt sanoa jopa olevani unelma-ammatissa. Kyllä sinäkin paikkasi löydät niinkuin minäkin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisu <3 Aikamoista ajelehtimista tämä on ollut minullakin :D On tullut kokeiltua tämän työn tekemistä lukuisissa paikoissa. Hyvä niin. Huomasin että haluan jotain muuta. Nyt kun pääsisi siihen unelmaan vielä konkreettisesti käsiksi.

   Poista
 11. Sä olet kyllä upea naisellinen nainen! Ihana tyyli sulla :)
  xx J

  VastaaPoista
 12. En voinut muuta ku tovin tuijotella näitä kuvia. Ihania sellaisia! Ja niin upeita asuja. Olet Ansku niin mahtava <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!