keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Musta pitsimekko ja maiharit

Jos jotkin asiat ärsyttävät, niin toimimattomat helkkarin asiat. Asiat jotka luotu siksi, että ne, noh, toimivat. Ajoittain ne saavat meikäläisen repimään hiuksiaan ja joskus jopa itkemään turhautuneesti. Tänään ei sentään tarvinnut itkeä, vaikka Dropboxin kanssa turhauduinkin.

Tämän päivän suunnitelmiini kuului julkaista tämä postaus - lähinnä tämä asu, eikä sensijaan ihmetellä missä kaikki kuvani ovat (käytän kuvapalveluna Dropboxia, ja lataan kuvani blogiin sen kautta). Perinteiset kikat, kuten koneen sammuttaminen ja kiroilu ei tällä kertaa tuottanut tulosta, joten melkein jäi postaus tekemättä. Asennoiduin jo luovuttamaan, lähtemään iltavuoroon ja tekemään joitain valmisteluja siihen liittyen, kunnes muistin vanhan kunnon Photobucketin (joka tosin vaihtui aikanaan tuohon ensimmäisenä mainittuun palveluun koska se ei tehnyt sitä mitä sen kuuluisi tehdä. Toimia).

Päätin ihan piruuttani testata pelittääkö homma nyt. Ja näinhän siinä kävi, että kuvat ovat eetterissä. Ihan mielenkiinnosta kysynkin nyt, mitä kuva/pilvipalveluja te käytätte, vai lataatteko kuvat blogeihinne sellaisenaan? Jättäkääs kommenttia, olisi mukava kuulla käyttökokemuksia tai suosituksia.Aamupalani koostuvat vaihtelevasti joko raejuustolla höystetystä kaurapuurosta, paistetusta kananmunasta kera ruisleivän, tai vähän tylsästä rahkasta. Koska juoksin aamulla melkein kymmenen kilometrin lenkin, olin mielestäni ansainnut herkkuaamupalan: leipää ja paistettua munaa. Mäntin Dropboxin vuoksi munaleipäset jäivät tänään popsimatta. Ei ollut aikaa paistinpannuhommiin. Siispä hotkin tässä koneen äärellä paahdetun Realini vain juustolla. Mutta lepyttelin kyllä itseäni höyläämällä Oltermannia perästi tuplasti.Mutta nyt täytyy pyyhkiä muruset sekä suupielistä, että näppäimistöltä, harjata hiukset ja vetäistä farkut jalkaan jotta kehtaa lähteä töihin. Tai sitten hörppään vielä nopeasti yhden mukillisen teetä... Teetä ehtii juoda aina. Ja kuvien asu, se on viime lauantain bileasu.

Mukavaa keskiviikkoa!

Ansku

P.s: nyt selvisi sekin, miksi Photobucketkin on mäntti. Kuvathan on ihan miten sattuu, eikä ole aikaa enään ihmetellä. Palataan asiaan töiden jälkeen...


Edit: No, nyt on kuvat sinnepäin, mutta hermot. Ne on kyllä riekaleina. 

29 kommenttia:

 1. Hahaa! Mä oon jo vuosia käyttänyt Flickriä :)

  VastaaPoista
 2. Minä taas olen niin onneton kaikissa tietokoneeseen ja kuvankäsittelyyn liittyvissä asioissa , että paukautan menemään ihan suoraan kännykästä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Voi ihana! Mut tieks, taito sekin. Mä en osaisi :D

   Poista
 3. Asu rokkaa! Mä olen niin tumpelo etten osaa muuta kuin ladata kuvat suoraan bloggeriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, koska sulla on hyvännäköinen blogi ja kuvien laatu hyvä myös.

   Poista
 4. Aivan ihana asukokonaisuus :) Minä käytän aina Photoshopia, muutan sillä oikean kokoisiksi ja säädän kirkkauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sit muokkauksen jälkeen? Meneekö kuvat johonkin josta lataat ne blogiin, vai lataatko suoraan koneelta blogiin?

   Poista
 5. Sielhän on ihan kevät jo. =) Täällä lunta, jäätä ja sohjoa kadut täynnään.

  VastaaPoista
 6. Sielhän on ihan kevät jo! =) Täällä lunta,jäätä ja sohjoa kadut täynnään.

  VastaaPoista
 7. Voi tuo farkkutakki tuo jo niin kevään tuntua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja mä näin ainakin 7 sekunnin verran aurinkoa tänään :D

   Poista
 8. Voikun todella kiva kokonaisuus // tykkään mustan ja denimin liitosta <3

  Minä käytän Picasaa kuvankäsittelyyn (tarpeeksi helppo ja yksinkertainen minulle )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, kiva kuulla :)

   Mitäs sitten sen jälkeen, kun kuvat on muokattu? Latailetko koneelta blogiin?

   Poista
 9. Kiva asu, tuo mekko sopii sulle täydellisesti! :)

  Itse olen ihan tumpelo kaiken kanssa, mikä liittyy tietokoneisiin, joten olen blogiin ladannut kuvat ihan Bloggerin kautta :D. Olen vain kuullut tästä paljon huonoa ja joskus kokeilinkin Flickriä, mutta en tajunnut siitä mitään :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä huonoa??
   Haha! I feel you. Mäkään en ymmärrä Flickrin päälle ;)

   Poista
  2. Moni on sanonut, että Blogger muuntaa esimerkiksi kuvien sävyjä ja laatua. Itse en ole ainakaan tätä sävy eroa huomannut kuin kerran omissa kuvissani - tai sitten olen vain todella huono näköinen :D Minä käytän Bloggerin omaa kuvan latausta niin kauan kuin vain pystyn, koska en muutakaan osaa :D. Mitenhän paljon tuo kuvakiintiö mahtaa olla?

   Poista
 10. Flickr on käytössä täälläkin ja oon ollut siihen kyllä tyytyväinen, varsinkin kun aiemmin latasin kuvat suoraan Bloggeriin. Never again. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Kuinka kummassa te osaatte käyttää sitä :D Ja miksei bloggeriin suoraan enään?

   Poista
  2. Sua olikin näköjään ehditty ohjeistaa Flickrin käytössä, se on kyllä lopulta tosi simppeli! Bloggeria en halua enää käyttää, kun se tekee kuvista jotenkin älyttömän suttuisia. Ne kai saisi paremmaksi muuttamalla toiseen muotoon, mutta jotenkin se tuntuu turhalta kikkailulta.

   Poista
 11. Toistaiseksi olen ladannut suoraan Bloggeriin, ei ole vielä tullut tila vastaan. Ainoastaan kerran on ollut ongelmia, kun Google lisäsi palveluun automaattisen kuvankorjailun, joka pilasi jo käsitellyt kuvat. Löysin kuitenkin lopulta Google+:n puolelta (jonne kuvatkin siis tallentuu) lopulta paikan, josta asetuksen saa pois päältä, eikä sen jälkeen ole ollut valittamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä jutusta mäkin olen kuullut. Lisääköhän se sen ihan itse joskus sinne, koska ainakin nyt kuvien laatu näyttää samalta kuin koneelle tallennetuissa...

   Poista
 12. Lataan bloggerin kautta png muodossa ja png:nä kun ne kuvat on niin laatu säilyy ladattaessa. Mulla meni aikoinaan hermot Photobucketiin ja siitä syystä en sitten flickriäkään ole kokeillut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs se pahuksen Photobucket sulle keksi? Mutta joo, hyvä pitää mielessä tää kuvamuotokikka. Kiits!

   Poista
 13. Minusta kuvat ovat kauniita ja kokonaisuus on sinulle aivan täydellinen! <3

  VastaaPoista
 14. Se flick tulee tutuks 10 min käytöllä. :D Flickr -> sign in -> Upload -> Upload -> Your Photostream / Camera roll -> klik kuva -> share this photo (nuoli alhaalla oikealla) -> HTML (ei Link / BBcode) -> Kopioi koodi blogiin.<a href="https://www.flickr.com/photos/...> Kyllä se siitä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa ihana Enni-insinööri riensi auttamaan <3 Täytyy tutustua asiaan jossain välissä :) Kiitti!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!